Skip Navigation Links

MHP İskenderun’da 5. Bozkurt Dönemi

Belediye Kültür Sarayında tek liste halinde gerçekleşen kongrede mevcut başkan Turan Bozkurt 5. dönem için delegelerin güvenoyunu aldı.

MHP İskenderun’da 5. Bozkurt Dönemi

Gündem   A+a-

 
MHP İskenderun İlçe Teşkilatı 14. Kongresini geniş katılımla gerçekleştirdi. Belediye Kültür Sarayında tek liste halinde gerçekleşen kongrede mevcut başkan Turan Bozkurt 5. dönem için delegelerin güvenoyunu aldı.
 
Kongreye, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı M. Fevzi Altay, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, belediye meclis üyeleri, ülkü ocakları başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.
 
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün divan başkanlığı yaptığı kongrede kısa bir konuşma yapan MHP Hatay İl Başkanı M. Fevzi Altay, görevlerine seçilen dava arkadaşlarına başarılar dileyerek, “Cumhur ittifakı ile Hatay’da daha da güçlendik. İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu her daim Cumhur ittifakı ile uyumlu çalışmış, şehrin hizmetleri için katkıda bulunmuştur. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyerek, başarılar diliyorum” dedi.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Kongre sonucunda yeniden İlçe Başkanlığına seçilen Turhan Bozkurt ve yeni yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. Var olsun Cumhur İttifakı” dedi.
 
Tek liste halinde gerçekleşen kongrede güven tazeleyen MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt da yeni bir ekip ve yeni bir vizyonla çalışacaklarını belirterek, 5. dönem için güvenoyu veren delegasyona, partide emeği geçen, kongreye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.
 
Turan Bozkurt başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu;
 
Şakir Anıl, Ahmet Yılmaz, Mustafa Karakaya, Fatma Kaya, Bünyamin Sarraçoğlu, Erkan Demir, Tufan Parmaksız, Celal Akbulut, Serdar Dinçer, Metin Ciğerli, Halil Yıldız, Bülent Kuğu, Mustafa Filik, Mehmet Altun, Kerim Yaldız, Kenan Yıldırım, Abdullah Kesik, Hulusi Tosun, Mehmet Ali Sezik, Serdar Dönmez, Emel Sönmez, Veysel Bayram, Ömer Uçman ve Veli Köse.
 
mhp-kongre-ek.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet