Skip Navigation Links

İMYO’NUN YENİDEN İNŞASI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İSTE ile Eymir Kültür Vakfı arasında imzalanan iş birliği anlaşması ile inşası için çalışmalarına başlanan İMYO çalışmalar yerinde incelendi.

 İMYO’NUN YENİDEN İNŞASI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Eğitim   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ile Eymir Kültür Vakfı arasında imzalanan iş birliği anlaşması ile inşası için çalışmalarına başlanan İskenderun Meslek Yüksekokulu’nda (İMYO) çalışmalar yerinde incelendi.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ile Eymir Kültür Vakfı arasında imzalanan iş birliği anlaşması ile inşası için çalışmalara başlanan İskenderun Meslek Yüksekokulu’nda (İMYO) çalışmalar yerinde incelendi. İmzalanan protokol çerçevesinde iki etap halinde bir yıl içerisinde tamamlanması planlanan İMYO Yerleşkesinde İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ev sahipliğinde Belen Kaymakamı Mustafa Sami Yılmaz ve Eymir Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri 7 Eylül Perşembe günü devam eden inşaat çalışmalarını ziyaret etti. Yerinde inceleme ziyaretine, İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suha Orçun Mert ve İMYO Müdürü Öğretim Görevlisi Hakan Kalpakçıoğlu da eşlik etti.
 
Eğitim öğretime katkı sunmak için ilk kez Mart ayında İSTE’yi ziyaret ederek ihtiyaçları tespit eden Eymir Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ile yerleşkenin inşasına dair protokol İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ile Mezuniyet günü imzalanmıştı. Toplamda 10.000 metrekare alanda tasarlanan yerleşke inşa projesinin birinci etabında; 2100 m2 kapalı alanlı makine birimi, 870 m2 kapalı alanlı Metalürji Birimi ve yaklaşık 4000 m2 çok amaçlı meydan ve kafeterya düzenlemesi yapılacak. Projenin ikinci etabında ise toplanan bağışlara paralel olarak 670 m2 kapalı alanlı inşaat teknolojisi birimi ile 670 m2 kapalı alanlı harita ve kadastro birimi yapılacak ve İSTE’ye bedelsiz teslim edilecek.
 
Çalışmaların devam ettiği İMYO Yerleşkesinde ziyaretçilere ev sahipliği yapan İSTE Rektörü Depci, “Eymir Kültür Vakfı ile imzaladığımız protokol kapsamında İskenderun Meslek Yüksekokulumuzun inşa çalışmaları devam ediyor. Tarihi boyunca çok sayıda mezun vermiş İMYO, öğrencilerimizle yeni binasında en kısa zamanda yüz yüze eğitim öğretime başlayabilsin diye çalışıyoruz. İSTE’ye verdikleri büyük destek için Eymir Kültür Vakfı’nın çok kıymetli yöneticilerine ve bağışçıları ile çalışmaları yakından takip eden her konuda üniversitemizin yanında olan olan Belen Kaymakamımız Sayın Mustafa Sami Yılmaz’a şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet