Skip Navigation Links

Esnaflarımızın Her Daim Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” esnaflarımızın her daim yanındayız” dedi.

Esnaflarımızın Her Daim Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

İskenderun   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” esnaflarımızın her daim yanındayız” dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hayırsever Tosyalı ailesi tarafından eski bit pazarı alanında yapımı süren ve içerisinde geçici işyerleri olacak Tosyalı Çarşı alanında, incelemelerde bulundu.
 
KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
 
Yapım çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun genelinde farklı bölgelerde AFAD, hayırseverlerimiz ve kamu kurumları iş birliğiyle şehre geçici çarşılar kazandırmaya devam ediyoruz. Bu bölgede de 6 Şubat depreminde işyerlerini kaybeden esnaflarımız için hayırsever Tosyalı ailesi tarafından geçici işyerleri oluşturuluyor ve kısa sürede tamamlanacak ” dedi.
 
FARKLI BÖLGELERDE DE YAPILACAK
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Birçok noktada geçici iş yerleri tamamlanıp Kaymakamlığımız tarafından kura çekilerek hak sahiplerine iş yerleri teslim ediliyor. Bunun yanı sıra Belediyemize ait olan eski Lunapark Alanı arazisinde 120 adet geçici işyeri yapılması için ihale gerçekleştirildi ve yüklenici firma çalışmalarına başladı ”şeklinde konuştu.
 
Başkan Tosyalı ayrıca ,”Bu çalışmaların kazandırılması noktasında çok büyük katkıları olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Milletvekilimiz Abdulkadir Özel'e, AFAD yetkililerine ve Sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum ” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet