Skip Navigation Links

Dernek Üyeleri Başkan Savaş'ı Ziyaret Etti

Kıbrıs ve Kore'de Savaşanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği üyelerinden oluşan heyet Antakya Belediye Başkanı Savaş'a nezaket ziyaretinde bulundu

Yaşam   A+a-

KIBRIS VE KORE’DE SAVAŞANLAR SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ÜYELERİNDEN
BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET
 
Kıbrıs ve Kore’de Savaşanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Behçet Narin ve üyelerinden oluşan heyet Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Behçet Narin yaptığı açıklamada; “Sayın Belediye Başkanımız Doç.Dr. Lütfü Savaş, bizlere her zaman destek olmakta her daim yanımızda yer almaktadır. Sayın Belediye Başkanımızın kent genelinde yürüttüğü çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Alt ve üst yapı konusunda süregelen hizmet ve yatırımlar, Antakya’yı daha modern bir şehir konumuna getirmiştir.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş; “Bu vesileyle bir kez daha tüm gazilerimizi şükranla, şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Gazilerimizin ve şehitlerimizin bizlerin ve halkımızın yanında ayrı ve özel bir yeri bulunmaktadır. Onlara karşı duyulan sevgi, hürmet ve muhabbet çok farklıdır. Türk milletinin her ferdi yaşadığı hayatın geçmişte edinilen tecrübelerin bir sonucu olduğunu bilir. Bu bakış açısıyla gazilerinin ve şehitlerinin hatırasını canlı tutar. Onların yazdığı destanı sonraki nesillere aktarır. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bu coğrafyadaki kardeşlik bağımız ve ortamımız tüm dünyaya örnek olsun.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet