Skip Navigation Links

ARİAD’TAN EĞİTİME TAM DESTEK

ARİAD her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Eğitime Destek etkinliklerine bölgede yaşanan deprem felaketine rağmen devam ediyor.

ARİAD’TAN EĞİTİME TAM DESTEK

Gündem   A+a-

 
 
Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Eğitime Destek etkinliklerine bölgede yaşanan deprem felaketine rağmen devam ediyor.
 
6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay’da faaliyet gösteren Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) depremin üzerinden 6 ay geçmesinin ardından eğitime destek için özel bir gece düzenlendi.
 
Arsuz İsos Otel’de düzenlenen etkinliğe İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkan Vekili Özgür Murt, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Müdürü Ahmet Taştekin, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Başkanı Yusuf Reyhanî ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ve yönetim kurulu üyeleri, Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) yönetim kurulu üyeleri, Arsuz mahalle muhtarları ve davetliler katılım sağladı.
 
Açılışta konuşan Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır; ‘’6 Şubat tarihinde asrın felaketini yaşadığımız depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten korusun. Bugün ARİAD olarak eğitime destek etkinliğimizin 6.cısını gerçekleştirmenin mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim.
 
ARİAD olarak misyonumuz; bünyesindeki farklı sektörlerde ki iş insanları arasında birikim, bilgi ve fikir paylaşımına öncülük ederek işbirliği fırsatları oluşturmak, üyelerinin daha ileri iktisadi ve sosyal seviyelere ulaşmaları için gerekli çalışmalar yürütmek, çeşitli sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşları, kamuoyu önderleri ile ilişkiler geliştirerek üyelerinin bu kuruluşlarda güçlü temsil ilişkileri içerisinde olmalarına rehberlik etmek, iş dünyasının sorunlarını tespit edip giderilmesi yönünde çalışmalar yapmak, yerel, bölgesel ve ulusal konularda projeler hazırlayıp üyelerle ve ilgili kurumlarla paylaşmak ve bu projelerin gerçekleşmesinde rol oynamaktır. Sosyal projelerimizle eğitime, gençlerimize desteklerimiz devam etmektedir.
 
‘HER ŞEY ÜLKEMIZIN GELECEĞI OLAN EĞITIMLI, MESLEK VE ZANAAT SAHIBI GENÇLERIN YETIŞMESI İÇİN’
 
İş dünyası için olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, kurumsal kimliğini tamamlayarak, tasdik ettiren güçlü bir “sivil toplum kuruluşu” dur.
 
‘SEN BEN YOK, BİZ VARIZ’
 
Derneğimiz ‘Sen Ben Yok, Biz Varız’ ilkesiyle kuruluşundan itibaren sizlerin o muhteşem desteği ile bu günlere gelmiştir. Bundan sonrada yine sizlerin destekleri ile yücelecektir, sizlerin önderliğinde hedeflerimize ulaşacağız ve sizler var olduğunuz sürece derneğimiz var olacaktır” şeklinde konuştu.
 
Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır, dernek yönetimi, üyeleri ve davetlilere eğitime destek oldukları için plaket takdiminde bulundu.
 
Gecenin finalinde ise Hatay Sanat Ve Sanatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sanatçı Soydan Soydaş sahneye çıkarak birbirinden güzel eserleri seslendirerek davetlilere müzik ziyafeti verdi. Konserden elde edilen gelirin ‘ARİAD Eğitime Destek Projesi’ne aktarılacağı belirtildi.
 
ariad-destek-11.jpg" alt="" />
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet