Skip Navigation Links

BÜYÜK ZAFER ERZİN’DE FESTİVALLE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yıl dönümü Erzin’de Zeytin Festivali ve Çocuk Şenliğiyle kutlandı.

BÜYÜK ZAFER ERZİN’DE FESTİVALLE KUTLANDI

Gündem   A+a-

 
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yıl dönümü Erzin’de Zeytin Festivali ve Çocuk Şenliğiyle kutlandı.
 
AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olarak çalışmalarını aralıksız sürdüren Burak Bila’nın sponsorluğunda Gökdere İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen gecede Erzin halkı unutulmaz bir gece yaşadı.
 
Vatandaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Gecede ilk konuşmayı yapan Erzin Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı İrfan Bila, “Erzin için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. Yıldönümü nedeniyle bugünü coşkuyla kutlamak istedik. Zeytin Festivali ve Çocuk Şenliğinin bu yıl 7’ncisini düzenliyoruz. Bila Şirketler Grubunun sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’da, Büyük Zaferin 101. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını belirterek, Erzin halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.
 
Zeytin’in anavatanlarından biri olan Hatay’ın ‘Zeytin’e verdiği öneme dikkat çeken MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay ise, “Altınözü Zeytini farklı ama Erzin’li hemşehrilerimizin emeklerine sağlık. Zeytin Erzin’de çok güzel. Emeklerinize sağlık. Bugün Büyük Zaferin 101. Yıldönümü kutlu olsun. Bu etkinliği düzenleyen emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 
Çocuklar için animasyon gösterileri de unutulmazken, TRT Sanatçıları Tuğba Yücel ve Didem Taşçıoğlu konserleriyle devam eden gecede kurum kuruluş temsilcilerine plaket takdiminde bulunuldu.
 
Konuşmaların ardından Erzin Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı İrfan Bila, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Erzin İlçe Jandarma Komutanı Harun Baykal, MHP Erzin ilçe Başkanı Kadir Bozkurt ve muhtarlar başta olmak üzere, kurum kuruluş ve STK temsilcilerine plaket takdim etti.
 
Erzin Belediye Başkanlığına aday adayı olan ve Erzin için çalışan Bila Yönetim Kurulu Başkanı Burak Bila’da yaptığı konuşmada, “Bu sosyal etkinliklerimiz devam edecek. Biz Erzin için, geleceği için ne yapmamız gerekiyorsa çalışmaya devam edeceğiz. Erzin’e herkesi davet ediyoruz. Hatay’ın en güzel ilçelerinden biri. İnşallah buraya hizmet etmek için aday adayı oldum. Halkımızın da yoğun bir teveccühü var. Gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Buraya gelerek bizleri onure eden tüm protokol üyelerine, kurum kuruluş temsilcilerimize, muhtarlarımıza, hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Bila Şirketler Grubu da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Erzin 7. Zeytin Festivali Çocuk Şenliğine imza atmanın gururunu yaşadı.
 
erzin-festival-1.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet