Skip Navigation Links

İSTE’de Kayıtlar Devam Ediyor

2023 yılı YKS sonuçlarına göre İskenderun Teknik Üniversitesi programlarına kayıt hakkı kazanan öğrenciler, kayıt işlemleri için İSTE Merkez Kampüste.

İSTE’de Kayıtlar Devam Ediyor

Eğitim   A+a-

 
2023 yılı YKS sonuçlarına göre İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) programlarına kayıt hakkı kazanan öğrenciler, kayıt işlemleri için İSTE Merkez Kampüste.
 
2023 yılı YKS sonuçlarına göre İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) programlarına kayıt hakkı kazanan öğrenciler, kayıt işlemleri için İSTE merkez kampüste. Dileyen öğrenciler 28 Ağustos- 30 Ağustos 2023 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr internet adresi üzerinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden elektronik kayıt (e-kayıt) yapabilirken; dileyen öğrenciler 28 Ağustos 2023 - 01 Eylül 2023 tarihleri arasında İSTE Merkez Kampüsündeki Merkez Kütüphane binasında bulunan kayıt merkezine şahsen veya noter vekiliyle başvurmaları halinde kayıtlarını yapabiliyor. Kayıtlarını yapan öğrencilerin, 25 Eylül- 29 Eylül 2023 tarihleri arasında ders kaydı yapacak eğitim öğretim yılı 2 Ekim’de başlayacak.
 
Başarıyı İSTE’yen ve tercih eden yeni öğrencilere bir kez daha hoş geldiniz diyen İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “aramıza yeni katılan her öğrencimiz bizim için ayrı ayrı kıymetli ve biricik. Ailelerinin ve öğretmenlerinin emekleriyle bugünlere gelen gençlerin daha güzel yarınlara erişmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yeni başarılara birlikte imza atacak; İSTE’yi daima ileri taşıyacağız” değerlendirmesinde bulundu.
 
İSTE Ailesine yeni katılan öğrenciler daha fazla bilgiye https://iste.edu.tr/duyuru-merkezi/oidb/2023/08/19/4029 adresinden ulaşabilir.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet