Skip Navigation Links

Asaş Spor Voleybol Okulu Yıldız Yetiştirmeye Devam Ediyor

Ülkemizin saygın sanayi kuruluşları arasında yer alan Asaş Filtre Sanayi, bünyesindeki Asaş Spor Voleybol okulu Türk sporuna yıldız yetiştirmeye devam

Asaş Spor Voleybol Okulu Yıldız Yetiştirmeye Devam Ediyor

Spor   A+a-

 
Ülkemizin saygın sanayi kuruluşları arasında yer alan Asaş Filtre Sanayi, bünyesindeki Asaş Spor Voleybol okulu Türk sporuna yıldız yetiştirmeye devam ediyor. Asaş Filtre Sanayi Yönetim kurulu Başkanı Zeki Göçmen, zaman zaman yıldız voleybolcuların antrenmanını ziyaret ederek moral veriyor.
Asaş Filtre Sanayi desteğiyle, Futbolun yanısıra Voleybol dalında da faaliyetlerini sürdüren Asaş Spor okulları zaman zaman da diğer spor kulüplerine sporcu göndermeye devam ediyor.
 
İskenderun Gençlik merkezinde Şirin Mansuroğlu ile Ecem Yıldız nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Yıldız voleybolcuları aileleri de yakından takip ediyor.
 
Voleybol okullarını çalıştıran Şirin Mansuoğlu ile Ecem Yıldız, verdikleri destekten dolayı Asaş Filtre Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen'e teşekkür ettiler.
 
Bu arada Asaş Spor Okullarında eğitim gören öğrencilerden ücret talep edilmediği ve kayıtların da devam ettiği öğrenildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet