Skip Navigation Links

Başkan Eryılmaz, İzinsiz Moloz Dökümünü Engelledi

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Yeni Mahalle Boğaz yolunda izinsiz moloz dökümü yapan firmaya müdahale etti.

Başkan Eryılmaz, İzinsiz Moloz Dökümünü Engelledi

Gündem   A+a-

 
Samandağlı vatandaşların moloz döküm sahaları ile ilgili mağduriyetlerine ilk günden beri sessiz kalmayan, her fırsatta bu doküm sahalarının yerlerini ve işleyişlerini eleştiren ve her zaman halkının haklı isyanına destek veren Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Yeni Mahalle Boğaz yolunda izinsiz moloz dökümü yapan firmaya müdahale ederek, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için firma yetkililerini moloz dökümü yapmamaları konusunda ağır bir şekilde uyardı.
Daha önce Deniz Mahallesi’nde ilçe stadı önünde gerçekleştirilen Halk TV ‘ nin programına katılarak, moloz döküm sahasının hem yerinin doğru olmadığı hem de döküm sahasında yapılan yanlış uygulamaların kabul edilemeyeceğini ve bunun için de hiçbir şekilde fikrinin alınmadığını belirten Başkan Eryılmaz, sosyal medya hesaplarından gerek Deniz Mahallesi’nde gerekse Yeşilköy Mahallesi’ nde bulunan moloz döküm sahalarının yanlış yerlerde kurulduklarını ve bu alanlarda kurulmaması gerektiği ile ilgili defalarca canlı yayın gerçekleştirmişti.
 
Her zaman halkının sesi olan, yanında duran ve her anlamda desteklerini esirgemeyen Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada halkı rahatsız eden hiç bir girişime izin vermeyeceklerini belirterek; ‘Yeni Mahalle (Liman) Boğaz yolunda izinsiz moloz dökümü yapan firmaya müdahale ederek, firma yetkililerini moloz dökümünü durdurmaları yönünde ağır bir şekilde uyardık. Bir daha döküm yapılması halinde en ağır cezai işlemi uygulayacağımızı kendilerine bildirdik. Firma yetkilileri dökümü durdurarak bir daha dökmeyeceklerini tarafımıza bildirdiler.
 
Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı bizim için her şeyin önünde gelir. Vatandaşlarımızı rahatsız eden hiç bir girişime izin vermeyeceğimizi tüm halkımızın bilmesini isteriz.” İfadelerine yer verdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet