Skip Navigation Links

'İSKENDERUN’UN İL OLMA MÜCEDELESİNİ DESTEKLİYORUZ'

DTSO Başkanı Ercan Yıldırım İGC’yi ziyaret etti

'İSKENDERUN’UN İL OLMA MÜCEDELESİNİ DESTEKLİYORUZ'Web
TV

Gündem   A+a-

 Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, İskenderun’un İl olması için çabaladıklarını ve haklı mücadelesinin sonuna kadar yanında olduklarını belirtti.
 
Uzun yıllardır İskenderun’un il olması konusundaki çalışmaları yeniden hız kazandı. Yerel seçimler öncesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 100 İl 1000 ilçe açıklamasıyla İskenderun’un il olması konusundaki girişim ve talepler yeniden gündeme geldi.
 
Dörtyol Ticaret Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Ticaret Odası’ndan Cafer Duran, Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sedat İskenderoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde tüm STK’ların il konusunun güçlü şekilde dillendirilmesi çağrısında bulundular.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerine açıklamada bulunan Başkan Ercan Yıldırım, "İskenderun’un il olma konusunda çalışmaların hızlandırılmasını istiyoruz. Bu konuda Dörtyol, Payas olarak kesinlikle İskenderun’u destekliyoruz. Çünkü İskenderun il olmayı hak etmiştir. Bu güne kadar hep oyalama söylemleriyle zaman kaybettik. Antakya’nın ise baskıcı kulisleri ile il olma konusunda ki girişimi hep havada kaldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 100 il ve 1000 ilçe konusundaki açıklamaları İskenderun’u hak ettiği kazanımları almasını öncülük edecektir. Biz İskenderun’un il olmasını kesinlikle destekliyoruz. Hatay’ın bunu yanlış yorumlamasına gerek yok. Şu anda deprem nedeniyle en öncelikli görevimiz Antakya ve Hatay’ın toparlanmasıdır, bu konuda biriz, tek yüreğiz. Ama İskenderun’un il olmasınının da zamanı kesinlikle gelmiştir. Tüm sivil toplum kuruluşları olarak bu konuda çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız" dedi.
 
İGC Başkanı Diyap Atar ise, DTSO Başkanı Ercan Yıldırım’a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, İskenderun’un il olması hususunda odanın gösterdiği desteğin çok anlamlı olduğunu belirtti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet