Skip Navigation Links

DÖRTYOL ZİRAAT ODASI YENİ DÜZENLEMELER YAPTI

“5 DEKARIN ALTINDAKİ ARAZİ SAHİPLERİNDEN AİDAT ALINMAYACAK”

 DÖRTYOL ZİRAAT ODASI YENİ DÜZENLEMELER YAPTI

Dörtyol   A+a-

6 Şubat depreminden iki gün önce yönetim kurulu seçimlerini yaparak göreve sıkıntılı bir süreçte başlayan Dörtyol Ziraat Odası Yönetimi bir dizi yeni karar alarak çiftçi ve üreticilerin daha adil bir şekilde hizmet almaları için mücadele ediyor.
 
Dörtyol Ziraat Odası Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Dörtyol Ziraat Odası Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi Mevlüt Coşkun; “Dörtyol Ziraat Odası Yönetimi olarak geldiğimiz günden bu yana çeşitli alanlarda çalışmalarımızı hızlı şekilde sürdürmekteyiz.
 
Üreticilerimizin selameti için üye aidat listelerinde tekrar düzenleme yapılmış bulunmaktadır. Yaptığımız düzenlemeye göre bahçe sahiplerimizin aidatları bahçelerinin büyüklüğüne göre değişecektir. Yani bahçesi az olan az, çok olan çok ödeme yaparak adil bir aidat sistemini yerleştirmiş olacağız. İlk etapta bahçe büyüklüğü 5 dekarın altında olan üreticilerimizden aidat almayacağımızı ve zamanla bu kapsamı artıracağımızı söylemekten mutluluk duyuyoruz. Her geçen gün artan maliyetlere bir nebze olsun katkıda bulunmaya devam edeceğiz.
 
İkinci bir husus ise Ziraat Odalarının fiyat belirleme hükmü ve yetkisi yoktur. Yaş sebze meyvede hiçbir kurum minimum fiyat belirleyemez. Ama fiyatlarla ilgili öngörümüzü ilerleyen günlerde yapılan çalışmalar tamamladıktan sonra kamuoyuna deklere edeceğiz. Hiçbir üreticimizin malı satılmayacakmış gibi endişeye kapılmasına ve panik yapmasına gerek yoktur. Bu vesileyle tüm üretici ve çiftçilerimize saygılarımızı sunuyoruz.” dedi.
 
Sedat İSKENDEROĞLU - Dörtyol
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet