Skip Navigation Links

Homend Şirince Evinde Fark Attı

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (C) grubu ekiplerinden Homend Şirincespor, hafta sonu kendi evinde konuk ettiği Tekkeköy Belediyespor’u 102-7

Spor   A+a-

Kızlarımızın Farkı Bu
Homend Şirince: 102 – Tekkeköy Belediye: 78
 
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (C) grubu ekiplerinden Homend Şirincespor, hafta sonu kendi evinde konuk ettiği Tekkeköy Belediyespor’u 102-78 mağlup etti.
Geçtiğimiz Cumartesi günü Antakya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada, Homend Şirincespor ilk çeyreği 36-20 önde kapattı. İkinci çeyreği 55-33 önde kapatan Homend Şirincespor, ikinci yarının ilk periyodunu ise 85-56’lik skorla sonuçlandırdı. Son periyoda açık ara sayı üstünlüğü ile başlayan temsilcimiz Homend Şirincespor karşılaşmayı da 102-78 gibi farklı bir skorla kazanmayı bildi.
Temsilcimiz Homend Şirincespor mücadele verdiği Kadınlar Basketbol 2.Lig (C) grubunda oynadığı 12 karşılaşmada 8 galibiyet, 4 mağlubiyet sonucu topladığı 20 puanla 4.sırada yer alıyor.
Homend Şirince bir sonraki maçını 13 Ocak 2013 Pazar günü saat 14.00’da Balıkesir Güre Spor Salonu’nda 21 puanla grupta 3.sırada yer alan Güre Belediyespor’la oynayacak.
Bazı Takımlarımız Haftayı Maç Yapmadan Geçti
Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi B grubunda mücadele eden Antakya Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, bu haftayı rakibi Sungurlu’nun ligden çekilmesi dolayısıyla maç yapmadan geçti. Temsilcimiz bu hafta da (Bay) olduğu için hafta sonunu yine maç yapmadan geçirecek. Antakya Belediyesi Erkek Voleybol Takımı ligde bir sonraki maçını 19 Ocak’ta Ankara deplasmanında saat 15.00’te TVF Spor Lisesi ile oynayacak.
Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligde şehrimizi başarıyla temsil eden Homend Antakya Belediyespor, Antalya’da katıldığı Türkiye Kupası’nın ardından yeniden lige döndü. Başarılı temsilcimiz lig maçında 13 Ocak Pazar günü Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Samsun Canik Belediyespor’u ağırlayacak.
Antakya Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve şehrimizi Türkiye 1.Ligi’nde temsil eden İşitme Engelliler Futbol takımı ligde verilen devre arasının ardından ikinci yarının ilk maçında 13 Ocak 2013 Pazar günü deplasmanda Elazığ İşitme Engelliler Futbol takımıyla karşılaşacak.
Haftayı maç yapmadan geçiren ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel ligde mücadele eden temsilcimiz Antakya Belediyesi Tekerlekli Basketbol takımımız bir sonraki maçını 12 Ocak 2013 Cumartesi günü deplasmanda Silifke Belediyespor ile oynayacak.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet