Skip Navigation Links

İDÇ Spor'un İkizleri Harikalar Yarattı

Hamza Gür ve Ömer Gür, ikiz olmaları özelliği ile diğer futbolculardan ayrılıyor.

Spor   A+a-


 
İDÇ SPOR’UN İKİZLERİ HARİKALAR YARATTI
 
Antalya'da devam eden Türk Milli Takımı U-19 Bölge Karmaları Etkinliğinde yer alan Hamza Gür ve Ömer Gür, ikiz olmaları özelliği ile diğer futbolculardan ayrılıyor. İskenderun Demir Çelik Sporun İkizleri Hamza Ve Ömer Gür oynadıkları futbolla beğeni kazandı.
 
3 Nisan 1994 Ürdün doğumlu olan Gür ikizler, Spor Toto 2.Lig takımlarından İskenderun Demir Çelik Spor' da forma giyiyor. Ömer Gür sağ açık oynarken, Hamza Gür ise ön libero pozisyonunda görev yapıyor. Hamza ve Ömer Gür’ün ileride Türk Futboluna faydalı olacağına inanan İskenderun Demir Çelik Spor kulüp Başkanı Cengiz Gül’ün talimatları doğrultusunda geçen yıl profesyonel imza attırılan Hamza ve Ömer Gür ikizlerinin oynadığı futbol taraftarlar tarafından da taktirle karşılanmıştı. İskenderun Demir Çelik Spor kulüp Başkanı Cengiz Gül , ‘’ Son 5 yıl içerisinde alt yapıya verdiğimiz önemin meyvesini yavaş yavaş almaya başladık. Geçen yıl Sezon başında profesyonel kulübümüze imza attırdığımız Hamza ve Ömer Gür’ün milli Takım seçmelerine katılmaları bizleri gururlandırılmıştır. İskenderun Demir Çelik Spor kulübü olarak bundan sonrada alt yapıya daha da fazla önem vereceğiz dedi. Bundan sonra dileğimiz Türk Milli Takımının çeşitli branşlarına daha fazla sporcu gönderme arzusundayız. ‘’ dedi.
 
Ömer Gür; 2012-2013 sezonunda Spor Toto 2.Lig'de 13 maç, A2 Ligi'nde 12 maç, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 karşılaşmada oynarken, Hamza Gür ise Spor Toto 2.Lig'de 13 müsabaka, A2 Ligi'nde 7 karşılaşma, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 maç forma giydi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet