Skip Navigation Links

İSTE’de Tercih Günleri Başladı

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) üniversite adayları için Tercih günleri başladı.

İSTE’de Tercih Günleri Başladı

Eğitim   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) üniversite adayları için Tercih günleri başladı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) üniversite adayları için Tercih günleri başladı. İSTE Merkez Kampüste bulunan Gastronomi ve Fuar Merkezinde 26 Temmuz Çarşamba günü itibariyle başlayan tercih günleri 3 gün sürecek. 28 Temmuz Cuma günü sona erecek olan Tercih Günlerinde üniversite adayı öğrenciler ve aileleri İSTE ile ilgili sorularına doğrudan ilgili bölüm akademisyenlerinden cevap alacak.
 
Üniversite adayı öğrencileri “eğitim kalitesi, teknolojik altyapısı, gelişmekte olan sosyal imkânları ve yerleşkesi ile mensubu olmaktan gurur duyacakları İSTE Ailesinin bir parçası olmaya davet eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “düzenlediğimiz Tercih Günleri sizlere bizimle ilgili merak ettiklerinizi, aklınıza takılanları ilk ağızdan öğrenme fırsatı sunuyor. Bu süreçte tüm akademik birimlerden hocalarımızla iletişim kurabilecek ve sohbet edebileceksiniz. Umarım istifade edeni bol olsun” dedi.
 
Tercih Günleri’ni 28 Temmuz Cuma günü saat 17.00’ye kadar İSTE Gastronomi ve Fuar Merkezin’de ziyaret edebileceğinizi hatırlatmak İSTEriz.
 
 
 
iste-ek-1.jpg" alt="" />
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet