Skip Navigation Links

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Payas'ta HBB Park Bahçe Müdürlüğü tarafından organize edildi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Spor   A+a-

 PAYAS'TA SPOR ŞENLİKLERİNDE DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Payas ilçesinde HBB Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Kız Voleybol Turnuvasında Şampiyon Yıldızlar Takımı Oldu
Payas Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Beden Eğitimi Öğretmeni Tahsin Duman, organizasyonunda 1 aydır devam eden Voleybol Turnuvası bugün oynanan Final Müsabakası ile sona erdi..
Payas Sahil Park Bahçe Voleybol sahasında oynanan müsabakayı çok sayıda Voleybol seyircisi izledi. Katılımın üst düzeyde olduğu bu güzel turnuvada Atatürk Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Abdullah Albayrak yönetti. 3-2 lik skorla Falez Akademiyi yenen Yıldızlar takımı Şampiyonluk Kupasını kazanarak Turnuvayı 1.lik ile tamamladılar.
Turnuvanın Ödülleri.
Turnuvanın en iyi oyuncusu ödülü Falez Akademi-İrem Su Tarhan.
Turnuvanın en iyi pasör ödülü-Genç Yıldızlar-Nehir Bakıcı.
Turnuvanın en centilmen oyuncusu ödülü-Falez Akademi-İlke Tellioğlu.
Turnuvanın en iyi antrenörü ödülü-Falez Akademi-İlknur Bilgay.
En centilmen takım ödülü:
Kelebekler Takımı(Atatürk Ortaokul öğrencileri)…
Turnuvada 2.olan Takımımız: Falez Akademi
Turnuvada Şampiyon olan Takımımız: Yıldızlar takımı
(Payas İmam Hatip Lisesi öğrencileri)…
Turnuvamızın Değerli Sponsorları.
Demirsan sahibi-Müjdat Demir, Er Kaya sahibi-Halil Kaya.
Sponsorlarımıza maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ödül töreninde tüm voleybol severler adına kendilerine teşekkür plaketleri takdim edilmiştir.
Turnuva komitesi tarafından Beden Eğitimi öğretmenlerimize ve öğrencilerimize Voleybol Kurslarının açılması konusunda destek ve yardımcı olan Payas Halk Eğitimi Merkezi Umut Çakmak hocamıza teşekkür plaketi takdim edildi.
Turnuvada görevli olan değerli Beden Eğitimi Öğretmenlerimize teşekkür plaketleri Payas Karel İletişim sahibi Ali Çengel. tarafından takdim edildi..
Tahsin Duman, Fatih Kıraç, Sedat Salam, Abdullah Albayrak, Mustafa Yılmaz.
Rahmetli Başkan *İlter Tellioğlu *anısına düzenlenen Kızlar Voleybol Turnuvasında Şampiyon olan takıma madalyalarını ve Şampiyonluk Kupasını rahmetli *İlter Tellioğlu * başkanın değerli eşi Duygu Tellioğlu hanımefendi Yıldızlar Takımına takdim etmiştir..
Turnuvada emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenlerimize, değerli sponsorlarımıza ,Payas Haber Ajansı Ferit Savaş'a ve tüm maçları izleyerek bizleri yalnız bırakmayan değerli Payas halkına sonsuz teşekkür ediyoruz. Seneye tekrar görüşmek üzere temennisiyle ödül törenimizi sonlandırıyoruz. Saygılar.
Tahsin DUMAN
Payas Sahil Park Spor Sorumlusu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet