Skip Navigation Links

SOKAK HAYVANLARI ÖRNEK PROJE

SOKAK HAYVANLARI İÇİN MODERN VE ÖRNEK BİR PROJE HAYATA GEÇİRİLİYOR

 SOKAK HAYVANLARI ÖRNEK  PROJE

Reyhanlı   A+a-

 Reyhanlı Belediyesince 13 dönüm arazi üzerine kurulan “Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı” ile sahipsiz hayvanlara özveriyle hizmet verilecek.
 
İçerisinde hayvanlar için doğal yaşam ve bakım alanları, köpek eğitim alanı, kedi ve köpek polikliniği, idari bina ile kedi ve köpek evleri, ameliyathane, kuduz karantina alanı, uyuz tedavi ünitesi olan merkez sokak hayvanlarına sıcak yuva olacak.
 
Bakımevinde görevli veteriner hekimler gözetiminde çeşitli sebeplerle yaralanan, travmaya maruz kalan, yaşlanan veya tehlike arz eden sokak hayvanlarının bakımları ve rehabilitasyonları işlemleri gerçekleştirilecek.
 
Barınağın yapımını inceleyen Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, barınağın 300 sahipsiz hayvanın yaşayacağı konforlu bir alan olacağını söyledi.
 
Başı boş sokak hayvanlarının başta halkımıza bir tehdit oluşturmaması ve can dostlarımızın daha güvenli bir ortamda yaşaması için projenin hayata geçirildiğini anlatan Hacıoğlu, şöyle konuştu:
 
“Reyhanlı’mızın patili dostlarını burada daha rahat misafir edebilmek, bakımlarını yapabilmek için hayvan hastanesinden mezarlığına kadar her şeyi düşünülmüş bir mekân olarak hizmete açacağız. Projemizin önemli amacı da sokakta yaşayan can dostlara sıcak bir yuva kazandırmaktır. İnşallah kısa sürede barınağımızın açılışını yaparak faaliyete geçirmiş olacağız. ”diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet