Skip Navigation Links

Başkan Savaş Payas'ı Ziyaret Etti

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, ilçe, belde ve köylere yönelik birlik, beraberlik ve dayanışma toplantılarına aralıksız devam ediyor.

Gündem   A+a-

 
BAŞKAN SAVAŞ PAYAS’A ZİYARETTE BULUNDU
 
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, ilçe, belde ve köylere yönelik birlik, beraberlik ve dayanışma toplantılarına aralıksız devam ediyor. Başkan Savaş bu kapsamda, geçtiğimiz hafta sonu Payas’a ziyarette bulundu.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ev sahipliğinde Payas Belediyesi misafirhanesinde düzenlenen toplantıya Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Kozudere Köyü Muhtarı İrfan Cinasal, Sincan Köyü Muhtarı Hidayet Koca, Yenişehir Mahallesi Muhtarı Atilla Akkaya, Kültür Mahallesi Muhtarı Cemal Tunç, İstiklal Mahallesi Muhtarı Tahsin Akkaş, Karbeyaz Mahallesi Muhtarı Cemal Keskin, Karşı Mahallesi Muhtarı Ünal Aray, Karacami Mahallesi Muhtarı Ayhan Selçuk ile Payas’ın ileri gelenleri katılım gösterdi.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ev sahibi olarak Antakya Belediye Başkanı sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş başkanlığında yer alan heyeti burada misafir etmekten büyük mutluluk duydum.” dedi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, ev sahibi Payas Belediye Başkanı Bekir Altan nezdinde misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Birlik, beraberlik ve dayanışma toplantılarını Hatay genelinde sürdürüyoruz. Düzenlenen toplantılarda vatandaşlarımızın konuya olan duyarlı yaklaşımları birliğimizi pekiştirmekte, gücümüze güç katmaktadır. Bu nedenle bu buluşmalardan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu arada Hatay Büyükşehir Belediyesi yasası kapsamında Payas’ın ilçe statüsüne alınması sevindirici bir gelişmedir. Bundan dolayı başta Payas sakinleri olmak üzere sizlere hayırlı uğurlu olsun ” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet