Skip Navigation Links

CEREN AİLESİ MUCİZE YAŞADI “KİDO” 6 AY SONRA BULUNDU

Gazeteci Ali Ceren ve ailesi evinin neşesi olan kedileri Kido’ya deprem felaketinin üzerinden 6 ay geçmesinin ardından kavuştu.

CEREN AİLESİ MUCİZE YAŞADI  “KİDO” 6 AY SONRA BULUNDUWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay İnternet TV’nin sahibi başarılı gazeteci Ali Ceren ve ailesi evinin neşesi olan kedileri Kido’ya deprem felaketinin üzerinden 6 ay geçmesinin ardından kavuştu.
Deprem felaketinin ardından yıkılan duvarın arasında sıkışan ve bir türlü ulaşılamayan kediye komşuları Serpil Akçay sahip çıktı.
Bir süre sonra yıkıntılar arasından çıkan kediyi gören ve sokak kedilerinden farklı olduğunu anlayan Akçay, Kido’yu sahiplenerek bakımını yaptı.
Ardından Serpil Akçay’dan kediyi alan 3 güzel yürekli insan Tahir Tahiroğlu, Tuba Orhan ve Koray Usta da Kido’nun tüm bakımlarını yaptırdılar.
CEREN AİLESİNİN TAKTIRDIĞI ÇİP İLE KİDO’YA ULAŞILDI
Ceren ailesi, evlerinin renkli misafiri olan Kido’ya deprem felaketinin öncesinde çip taktırmıştı. Çip sayesinde Kido’ya ulaşan Ceren ailesi, sevimli dostlarına kavuşmanın sevincini yaşadılar. Mucize kavuşma Ceren ailesinin kızı Ayşe Nazlı Ceren’i sevince boğarken, Kido da ailesine kavuştu.
ALİ CEREN: ÇOK MUTLUYUZ
En yakın dostu olan kedileri Kido’ya kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirten gazeteci Ali Ceren, sitemize yaptığı açıklamada; “6 Şubat depreminde can havliyle biz kendimizi dışarıya atarken bir yandan da aklımız kedimizdeydi. Evimizin iç duvarlarının yıkılması neticesinde duvarın altında kalıp ölmüştür gibi düşüncelerdeydik. 3-4 defa evimize gittik eşyalarımızı çıkarttık, kedimizi de aradık. Tabiiki binanın bodrumunda yan binada sağda solda Kido diye bağıra bağıra aradık ama bir türlü netice alamamıştık. Allah’tan ki 6 Şubat depreminden bir süre önce çip taktırmıştık. Mahalle komşumuzdan biri olan hayvansever Serpil Akçay Hanım kedimizi sahiplenmiş. Dikkatli bir şekilde gözlemlemiş diğer kedilerden farklı hareketlerde bulunmuş bahçesinden dışarıya yola katiyen hiç gitmemiş. Bahçeden6 Şubat ayrılmamış ne var ki ümitlerimizin tükendiği bir anda üzerindeki çipten bizi ulaşılmış. Kızım İstanbul’dan kedisini almak için yola koyuldu ve kedimize bakan Serpil hanımdan ve Serpil hanımdan alıp geçici süreliğine sahiplenen bu üç güzel yürekli insan Tahir Tahiroğlu, Tuba Orhan ve Koray Usta bize kendimizi teslim etti. Kedimizin kızım Ayşe Nazlı Ceren’le kavuşma anı herkesi duygulandırdı. Ben kedimize sahip çıktıkları için başta Serpil Akçay olmak üzere Tahir Tahiroğlu, Tuba Orhan ve Koray Usta’ya teşekkür ediyor ve mucizeleri bize yaşatan rabbime şükürler ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
CEREN AİLESİ MUCİZE YAŞADI  “KİDO” 6 AY SONRA BULUNDU videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet