Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

8 Sporcu Sutopu MilliTakım Seçmelerinde

17 yaş altı Bayan Sutopu Milli Takımını oluşturmaya yönelik yapılan milli takım seçmelerine takımımızdan 8 sporcumuz katıldı.

Spor   A+a-

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından 29-30 Aralık 2012 tarihlerinde İstanbul’da  17 yaş altı Bayan Sutopu Milli Takımını oluşturmaya yönelik yapılan milli takım seçmelerine takımımızdan 8 sporcumuz katıldı.
                Türkiye genelinden toplam 60 sporcunun katıldığı seçmelere 8 kişi ile en fazla sporcuyu kulübümüz gönderdi. Federasyon tarafından Ocak ayı içerisinde açıklanacak sonuçlara göre 60 kişilik kadro 30 kişiye düşürülerek tekrar bir kamp yapılacak.Bu kamp sonucunda 13 kişilik milli takım kadrosu belirlenmiş olacak.
                Geçtiğimiz yıl sporcumuz Elisa Kenar’ın Türkiye 19 yaş altı Sutopu Milli Takımına girmeyi başarması, bu seçmelerde ise en fazla katılımın kulübümüz tarafından yapılmış olması, sporcularımızın yüzme ve sutopu teknikleri , örnek davranışları seçmeler sırasında federasyon yetkilileri ve diğer kulüplerin ilgisini bölgemize ve kulübümüze çekmiştir.
                Milli Sporcumuz Elisa Kenar’ın başarısı ve Küçük Erkekler Sutopu 2.nci liginde bölgemizi temsil eden Erkek Takımımızın 3.ncülük kupasını şehrimize kazandırması , sutopuna olan ilginin hem erkeklerde hem de bayanlarda fazlasıyla artmasına neden olmuştur. Bu ilginin artması kulübümüze mutluluk vermektedir. Bunun sonucunda kulüp yönetimimiz, antrenörlerimiz ve ailelerimiz ile birlikte hareket ederek sporcularımızı Türk Yüzmesi ve Sutopuna kazandırmayı ve milli takımlarımıza sürekli sporcu yetiştiren bir kulüp olmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımıza bu amaçla devam etmekteyiz. Bu seçmeler sonucunda umarım 8 kızımızdan çoğu milli takıma girmeyi başarır ve Elisa’nın açtığı yolda milli takımıza hizmet ederler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş