Skip Navigation Links

Muharrem İnce’den, İskenderun’a Çat Kapı Ziyaret

İskenderun'da vatandaşlar, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi kaldırımda yürürken karşısında görünce şok yaşadı.

Muharrem İnce’den, İskenderun’a Çat Kapı Ziyaret

Gündem   A+a-

 Yüzyılın felaketinin vurduğu Hatay’ın İskenderun ilçesinde vatandaşlar, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi kaldırımda yürürken karşısında görünce şok yaşadı. Gençler, Genel Başkan İnce ile bol bol fotoğraf çektirdi.
 
On bir ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma neden olduğu Hatay’a seçimler sonrası seçim otobüsüyle gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce İskenderun’a da uğradı.
 
Kentin en işlek caddesi Şehit Pamir’de ilerleyen seçim otobüsünden bir anda inen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Genel Başkan Yardımcısı İskenderunlu Av. Mevlüt Dudu ile birlikte kaldırımda yürüyen vatandaşların arasına karıştı. Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’yi karşılarında gören İskenderunlu bir anlık şaşkınlık yaşadı.
 
Özellikle gençler bir anda Genel Başkan Muharrem İnce’nin etrafını sardı. İskenderunlularla kaldırımda ayaküstü sohbet etti, gençlerin öz çekim teklifini geri çevirmeyen Genel Başkan İnce bol bol fotoğraf çektirdi.
HABER MERKEZİ
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet