Skip Navigation Links

HATAYLILAR İSTANBUL’DA BAYRAMLAŞTI

Hataylılar İstanbul’da 26 Haziran Pazartesi Hatay Dayanışma Derneğinin (HDD) düzenlediği Bayramlaşma programında buluştu.

HATAYLILAR İSTANBUL’DA BAYRAMLAŞTI

Gündem   A+a-

Dernek lokalinde gerçekleşen bayramlaşma programına Hatay Dayanışma Derneği (HDD) Yönetim Kurulu Başkanı Fahir Semir ABACI, Başkan Yardımcısı Ali SEYFETTİNOĞLU, emekli Tümamiral Yalçın KAVUKÇUĞLU, içerik üreticisi fenomen Öykü ATÇI (otukosu), şair müzisyen besteci Ali NAFİLE’nin yanı sıra çok sayıda üye katıldı.
İstanbul’da yaşayan Hataylılar samimi ve keyifli bir ortamda geçen bayramlaşma programında birbirleriyle tanışma, sohbet etme imkanı buldu. Programa katılanlar kendilerine böylesi güzel bir ortam fırsatı sunan Hatay Dayanışma Derneği başkanı Fahir Semir ABACI’ya teşekkürlerini iletti. Başkan ABACI bayramlaşmaya gelen üyelerin bayramlarını kutlayarak katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
KAVUKÇUOĞLU’NA PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Bayramlaşma programında Em. Tümamiral Yalçın KAVUKÇUOĞLU’na derneğe yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim edildi. Başkan ABACI yaptığı konuşmada “11 Haziran’da bağışçılarımıza teşekkür maksadı ile düzenlediğimiz plaket törenimizde İstanbul dışında olan Sayın Yalçın KAVUKÇUOĞLU'na bugün plaketini takdim etme fırsatımız oldu. Sayın komutanımız Em. Tümamiral Yalçın Kavukçuoğlu, eşi ve yeğenine hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
ABACI’DAN İKİ MÜJDE
Başkan ABACI, fenomen Öykü ATÇI ile depremzede genç kızlara yönelik dayanışma projesi ve sanatçı Ali NAFİLE ile engellilere yönelik yardım projesi için ön görüşmeler yaptı. İki proje için çalışmaların başladığını detayların bayram sonrasında duyurulacağının müjdesini verdi.
DERNEK İSTANBUL’DA YAŞAYAN HATAYLILARI BEKLİYOR
Başkan ABACI 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası dernek faaliyetlerinin öneminin bir kez daha hatırlandığını ifade ederek “Kocatepe Mahallesi Abdulhakhamit Cad No 68 Kat 5 Bayset Apartmanı Talimhane Taksim İstanbul adresinde bulunan derneğimize İstanbul’da yaşayan tüm hemşerilerimizi dayanışmamıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet