Skip Navigation Links

'Ligin 2. Yarısına Damgamızı Vuracağız'

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından İskenderun Demirçeliskpor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, 'Ligin ikinci yarısına damgamızı vuracağız' dedi.

Spor   A+a-

 
"Ligin 2. Yarısına Damgamızı Vuracağız"
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından İskenderun Demirçeliskpor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, "Ligin ikinci yarısına damgamızı vuracağız" dedi.
Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında gösterdiklerini performansı ikinci yarısında da göstereceklerini söyledi.
Sezon başında çok genç bir takımla yola çıktıklarını ifade eden Gül, şöyle konuştu:
"İskenderun Demirçelikspor genç bir takım. Sezon başında play-off hedefimiz yoktu. Bu genç takım gösterdiği performansla 'biz varız' dedi. Bu genç takıma destek gerekiyor. İlk yarıda beklediğimiz bir sonuç elde ettik. Son 3 maçta puanlar kaybetmeseydik ligin ilk yarısını daha iyi yerlerde bitirebilirdik. İnanıyorum ki ligin ilk yarısında oynanan futbol ve gösterilen mücadele ligin ikinci yarısın da gösterilecektir. Ligin ikinci yarısına damgamızı vuracağız."
Ligin ikinci yarısının daha zor geçeceğini belirten Cengiz Gül, futbolda skordan çok centilmenliğin önemli olduğunu ve bu anlayışla hareket edeceklerini kaydetti.
 
 


Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet