Skip Navigation Links

HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İTSO’da Haziran Ayı Meclis Toplantısı Video Konferans ile Yapıldı

HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Ekonomi   A+a-

 İTSO Başkan Vekili Akpınar; “İstikrarlı ve Güven Veren Bir Ekonomi Politikasına İhtiyacımız Var”
 
Haziran ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Zeki Altun Başkanlığında gerçekleştirildi.
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının Haziran ayı Meclis toplantısı, bölgemizde yaşanan deprem felaketi nedeni ile video konferans ile zoom üzerinden gerçekleştirildi.
 
Haziran ayı Meclis toplantısında söz alan İTSO Başkan Yardımcısı Sanem Akpınar; Haziran ayı Meclis toplantısına ülke ve bölge ekonomisindeki son gelişmeleri değerlendirerek şöyle konuştu;“Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sürecini geçen ay atlattık. Yeniden seçilen Cumhurbaşkanımızı tebrik ediyor, yeni kabineye görevlerinde başarılar diliyoruz. Ayrıca mayıs ayında tamamlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu’nda güven tazeleyen Birlik Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu da yürekten kutluyor, değerli Başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum. Seçimlerin ülke gündeminden çıkmasının ardından, var olan problemlerin çözümüne yönelik adımların atılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. istikrarlı ve güven veren bir ekonomi politikasına ihtiyacımız olduğunu, artık hepimiz çok iyi biliyoruz. Piyasanın reaksiyonlarına göre kısa süreli değişiklikler ve yapay müdahaleler, yerli ve yabancı yatırımcıların güven duymasını zorlaştırmaktadır.”
 
İTSO Haziran ayı meclis toplantısında, Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Yüksel Cirdi, gelir ve giderler ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.
 
Mayıs ayı meclis toplantısında, gündemdeki konular görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
 
Toplantıda, İTSO Meclis Başkanı Zeki Altun, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sedat Uysal, Ali Çitanak yer alırken, meclis üyeleri de video konferans ile toplantıya kıldılar.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet