Skip Navigation Links

Bülent Özer'in LGS Şampiyonu Evlat Gururu

Melek Beria Özer LGS’de Türkiye 1. Si oldu

 Bülent Özer'in LGS Şampiyonu Evlat Gururu

Eğitim   A+a-

 2019 yılında LGS’de Türkiye birincisi olan abisi Bekir Arda Özer’in yolundan giden kardeşi Melek Beria Özer LGS’de Türkiye 1. Si oldu .
AK Parti İskenderun ilçe başkanı Bülent Özer’in evlatları olan Melek Beria ve Bekir Arda bu başarı ile ikinci kez ailelerine gurur yaşattılar.
Deprem bölgesi Hatay’da tüm olumsuzluklara rağmen sınavdan büyük başarı ile çıkan Melek Beria Özer yaşadığı zorluklara rağmen nasıl başarıyı yakaladığını anlattı.
Özer” Bu süreçte aslında ben çalışmalarımı ikiye ayırabilirim biri depremden öncesi biri depremden sonrası olmak üzere. Deprem aslında benim hayatımda çok büyük değişikliklere yol açtı depremde pek çok arkadaşımızı kaybetmemiz, o enkazları görmek ve içinde yakınlarınızın yaşadığı evlerin yıkıldığını görmek bizi psikolojik açıdan çok yordu. Ve uzun süre kendimize gelemedik çoğumuz. Ben de bu süreçte umudu kaybetmiştim ama öğretmenlerim ve ailem çok yardımcı oldu. Ben 8 yıllık eğitim hayatımı İskenderun Bilfende geçirdim ve hiç farklı bir okula yerleşmedim yani 8 yıldır eğitim aldığım bir okuldan ve arkadaşlarımdan ayrılmak çok zor gelmişti İskenderun Bilfen bana her anlamda çok şey kattı oradaki bütün öğretmenlerime buradan çok teşekkür ederim. Ben Bilfen Çamlıca’ya geçtim depremden sonra bana destek olan ve bana eski okulumu aratmamaya çalışan bütün öğretmenlerime de çok teşekkür ederim.” Dedi.
8 yıldır Bilfen öğrencisi olduğunu belirten Melek Beria Özer başarısının sırrını şöyle açıkladı. Okulumun programı zaten sınava sistem olarak hazırladı. Alt yapım hazırdı. Ben ileve olarak bol deneme sınavı çözdüm yani sınavın provasını bol bol yaptım. Tüm zamanımı çalışarak da geçirmedim, dinlenmek ve güzel vakit geçirmek için de zaman ayırdım. Ve cep telefonumu senenin başında bıraktım. Cep telefonun odaklanmayı zayıflattığını düşünüyorum.
Bir de benim çok küçük yaşlardan beri bir hedefim vardı. Hedefim Robert Kolejine girmekti.
Abimin 2019 LGS’sinde Türkiye birincisi olması ve Robert Kolejinde okuyor olması da beni kamçıladı. Tabii “Acaba başarabilir miyim?” diye de düşündüğüm zamanlar da oldu. Ama inanmaktan hiç vazgeçmedim. Depreme rağmen…
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet