Skip Navigation Links

İskenderun Polisinden Önemli Konferans

İskenderun Polisi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda Zafer Dershanesi öğrencilerine uyuşturucu, sigara, alkol ve terör konularında konfera

Dünya   A+a-

İskenderun Polisinden Önemli Konferans
 
İskenderun Polisi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda Zafer Dershanesi öğrencilerine uyuşturucu, sigara, alkol ve terör konularında konferans verdi.
 
Konferansa; İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Zafer Dershanesinde eğitim gören altıncı, yedinci ve sekizinci sınıf öğrencilerinden oluşan iki yüz öğrenci, öğretmenleri ve Zafer Dershanesi idarecileri ile İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM Grup Amirliği ve Terörle Mücadele Büro Amirliği görevlileri katıldı.
 
Konferansta, KOM görevlileri, sigara ve içkinin zararları konusunda konferansa katılanları bilgilendirdi. Sigara ve içki sağlığa/insan yaşamına olumsuz tesirleri tüm açıklığıyla slaytlar eşliğinde anlatıldı. Soru soran öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.
 
Terörle Mücadele Büro Amirliği görevlileri tarafından terör örgütlerinin öğrencileri ne tür vaatlerle kandırıp örgüte kazandırdıkları, dışlanmış çocuklar ile anne baba sevgisi bulamayan gençleri nasıl kandırıp birer kin makinesi haline getirildikleri anlatıldı. Slayt ve video eşliğinde desteklenen konferans, öğrenciler üzerinde duygulu ve heyecanlı anılar bıraktı. Özellikle “Gerçek süper kahraman nasıl olurmuş” ve “Baba sevgisi” konulu iki video öğrenciler tarafından uzun süre alkışlandı.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet