Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yıldız Bor Her An Heryerde Olmaya Devam Ediyor

Yıldız Bor, yıllardır olduğu gibi yaşanan yıkıcı deprem felaketinin ardından da sorumluluklarını fazlasıyla yerine getiren isimlerden birisi oldu.

Yıldız Bor Her An Heryerde Olmaya Devam EdiyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’da CHP’nin önemli isimlerinden Hatay Büyükşehir ve Arsuz Belediyesi eski Meclis Üyesi ve Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız Bor, yıllardır olduğu gibi yaşanan yıkıcı deprem felaketinin ardından da sorumluluklarını fazlasıyla yerine getiren isimlerden birisi oldu.
Her an sahada, oğlu Hasan Bor’un mutfak işletmesinde kazanların başında, yemek dağıtımları sırasında tüm tebessümüyle depremzedelerin yanında olan Yıldız Bor, yaklaşık 3 ay süren binlerce aileye sunulan yemek dağıtımlarını ailesiyle birlikte yürütürken, aynı zamanda çadır kentlerde vatandaşın ihtiyaçları için de sahada yer aldı.
Uzun yılların yardım gönüllüğü alışkanlığını keyifle sürdüren Yıldız Bor, yaşanan tüm yıkım ve acılara rağmen güçlü bir duruş sergileyerek ailesi ve tüm hayırseverlerin desteğiyle yaraların sarılmasına katkı sunmaya devam ediyor.
Deprem bölgesinde dahi, Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların, annelerin yanında olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklara hediyeler dağıtarak bayramlarını kutlayan Yıldız Bor, aynı zamanda CHP’nin bir neferi olarak da partisine ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy toplamaya devam etti.
On parmağında on marifet, hem gönüllü yardım çalışmaları, hem de partisinin seçim kampanyalarına koşturan Yıldız Bor, en büyük sevdası Arsuz’un yeniden ayağa kalkması, yaraların sarılması, eski güzel günlerine kavuşması için kurduğu ekiple çalışmalarını sürdürüyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yıldız Bor Her An Heryerde Olmaya Devam Ediyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar