Skip Navigation Links

Karşılıksız Sevginin Yardımların Sembolü Oldular…

Hatay’ın şansı Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve geceli gündüzlü yardım seferberliğiyle yaraların sarılmasına sunulan katkılar oldu.

Karşılıksız Sevginin Yardımların Sembolü Oldular…

Gündem   A+a-

Türkiye’nin tek yürek olduğu Hatay’ın yaşadığı yıkımlar sonrası, yaraların sarılması için gönül seferberliği yapan Bahar Koç, Samet İnanan, Çetin Tanrıkulu ile Eda Altın Safra 6 Şubat gününden bu yana İskenderun ve Arsuz bölgelerinde depremzedelerin her türlü ihtiyacını karşıladılar.
Kendi imkanları ve yardımseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi depremzedelere ulaşan Bahar Koç, Samet İnanan, Çetin Tanrıkulu ile Eda Altın Safra, enkaz başında arama kurtarma faaliyetleriyle birlikte Arsuz Nardüzü’nde kiraladıkları depoda biriktirdikleri gıda, su, giyecek ve daha bir çok kalemde yardımları vatandaşlara ulaştırırken hiç yorulmadan çalıştılar.
Depremin üzerinden aylar geçmesine rağmen hala yardım faaliyetlerini sürdüren Bahar Koç, Samet İnanan, Çetin Tanrıkulu ile Eda Altın Safra, yaptıkları açıklamada hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı olmadan çalışmalarını ilk günden sürdürdüklerini belirterek şöyle konuştular;
Depremin birinci gününden bu yana afet bölgesindeki depremzedelerle dayanışmak için burdayız. Hiçbir Stk, dernek, vakıf, kurum, kuruluş siyasi parti güdümünde olmadan tamamı kendi imkanlarımızla gönüllülük hizmetimizi yerine getirmeye devam ediyoruz.
Depremin ilk anından itibaren arama kurtarma enkaz çalışmaları akabinde çadır kurma faaliyetleri, ülke genelinden tarafımıza ulaştırılan destek ve yardımların depremzedelere giyecek, yiyecek, ısınma ve hijyen malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması
Ampute, lösemi, otizmli ve geneli ailelerini kaybetmiş özel ilgiye ihtiyacı olan depremzede çocuklar için bağışçılar bulup tedavi masraflarını karşıladık ve karşılamaya devam ediyoruz.
Depremzede sokak hayvanlarının beslenmesi rehabilitesi barınması için gerekli kaynağın sağlanması ve takibini yaptık ve gururluyuz” dediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet