Skip Navigation Links

MHP Hatay Teşkilatı İGC’yi Ziyaret Etti

MHP Hatay İl Başkanı Fevzi Altay ve İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini (İGC) ziyaret etti.

MHP Hatay Teşkilatı İGC’yi Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanı Fevzi Altay ve İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini (İGC) ziyaret etti.
İGC Başkanı Diyap Atar, “Siz kıymetli MHP İl ve İlçe Başkanlarımızı cemiyet binamızda ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Hoş geldiniz” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin görev tevdi etmesinin ardından “hayırlı olsun” ziyaretinin ardından Hatay’da yaşanan depremin yaşanması nedeniyle gecikmiş bir iade-i ziyaret olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Altay, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim sonucunun ne olursa olsun demokratik bir sonuç olarak karşılayacaklarını belirtti.
Başkan Altay, Cumhur ittifakı olarak milletvekilliğinde MHP, Cumhurbaşkanlığında da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini belirterek ülkede istikrarın korunması gerektiği yönünde görüşlerini dile getirdi.
Ülke geleceği ve refahı için Cumhurbaşkanının beş yıl daha ülke yönetiminde kalması gerekliliğini anlatan Hatay İl Başkanı Fevzi Altay, Milliyetçi Hareketin de mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerektiğini belirterek MHP’ye kamuoyundan destek istedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet