Skip Navigation Links

Kuzeyin Oğlu, Güneyi Coşturdu

Karadeniz'in hırçın çocuğundan muhteşem konser

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi Sanatsal ve Kültürel Etkinlikler kapsamında Kuzeyin oğlu olarak bilinen ünlü sanatçı ve Karadeniz türkülerinin eşsiz yorumcusu Volkan Konak’ı İskenderun halkıyla buluşturdu. Ünlü Sanatçı Atatürk anıt alanında düzenlenen halk konseriyle İskenderunlularla birlikte eşsiz bir gece yaşadılar.
İskenderun Belediyesi sanatsal ve kültürel etkinlikleri kapsamında Karadeniz Müziğini Evrensel Müzik formlarıyla buluşturarak, özgün bir yapıda yeniden şekillendiren Volkan Konak, fırtınası estirdi.


Karadeniz’in hırçın çocuğu Volkan Konak Atatürk Anıt alanında Düzenlenen Halk Konseriyle İskenderunlu hayranlarıyla buluştu. Muhteşem sahne performansıyla tüm hayranlarını gönlünü bir kez daha fed ederek müzikseverlerle birlikte unutulmaz bir geceye damgasını vurdu.
Muhteşem Konser sonrası İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Karadeniz’in hırçın çocuğu Volkan Konak’a plaket verildi. Plaket Töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yusuf Civelek “Her şey İskenderun halkı için. Her şey çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.
Plaket töreninin ardından Başkan Civelek Halkın arasına girerek vatandaşlarla birlikte şarkılara eşlik etti.


Volkan Konak, Türk halk müziği sanatçısı, Samimi, cana yakın tavrıyla konserlerinde, programlarında izleyenlerin dikkatini çeken Volkan Konak, bazen duygusal ve hüzünlü şarkılarıyla insanları hüzünlendirip, bazen de fıkraları ve hayat hikâyeleriyle izleyenleri kahkaha attırarak doğal Karadeniz insanının iki yönlü özelliğini yansıtmaktadır. Kendisini Kuzeyin Oğlu olarak nitelendiriyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet