Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

YRP'DEN İGC'YE ZİYARET

Yeniden Refah Partisi ikinci Sıra Milletvekili Adayı Latif Çelik, Cumhur ittifakının içerisinde yer alan bir partiyiz

YRP'DEN İGC'YE ZİYARET

Politika   A+a-

 Yeniden Refah Partisi İskenderun İlçe Başkanı ve Hatay Milletvekili Adayları İskenderun Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek, 14 Mayıs’ta yapılacak olan gelen seçimlerde Halkın doğru kararı vereceğini belirttiler.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurululun karşıladığı Yeniden Refah Partisi İskenderun İlçe Başkanı Aydın Kaya, Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek hem adaylarımızı hemde düşüncelerimizi sizinle paylaşmak istiyoruz bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim dedi.
Yeniden Refah Partisi ikinci Sıra Milletvekili Adayı Latif Çelik, Cumhur ittifakının içerisinde yer alan bir partiyiz Cumhurbaşkanlığında oyumuz Recep Tayyip Erdoğan Milletvekilliğinde ise Yeniden Refah partisine olacaktır dedi.
Birinci Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Metin ise Türkiye, emin adımlarla yoluna devam ediyor. 14 Mayısta da yoluna devam etmeli. Cumhur ittifakının bir parçası olarak çalışmalarımızı sahada ciddi manada yapıyoruz. Milli selamet partisinin gerçek yeri burasıdır. Bizler seçimmemiz durumunda halkımızın sorun ve sıkıntılarını milli ve manevi değerlerini gözeterek çözeceğiz dedi.
Gazeteciler cemiyetini yapılan Ziyarete Milletvekili Adaylarının yanısıra, Yeniden Refah Partisi İl Kadın kolları Başkanı Gül Metin de katıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar