Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP HATAY MİLLETVEKİLİ ADAYI NERMİN YILDIRIM KARA'YI ERZİN BAĞRINA BASTI

CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara, Erzin'de sevgiyle karşılandı.

CHP HATAY MİLLETVEKİLİ ADAYI NERMİN YILDIRIM KARA'YI ERZİN BAĞRINA BASTI

Politika   A+a-

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara, gün içerisindeki programlarının büyük kısmını Erzin halkına ayırdı.
İlk olarak CHP Erzin İlçe Örgütünü ziyaret eden Milletvekili adayı Kara, burada CHP İlçe Başkanı Yalçın Elmasoğlu ve partililerle istişarede bulundu.
Daha sonra, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu'nun da katıldığı proğramla ilçe örgütü ile birlikte Erzin esnafı ziyaret edilirken, sorunlar dinlendi Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbanlığında tüm sorunların biteceği önemle ifade edildi.
CHP Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara, çarşı içindeki esnaf ziyaretinde sıkmadık el bırakmadı. Esnafın taleplerini önemle dinleyen Kara'ya esnaflarda teşekkür etti.
Esnaf ziyaretinin ardından mahalle mahalle Evler ziyaret edilerek, yapılacak olan hizmetler, projeler, tek tek anlatıldı.
Büyük bir sinerji oluşan ziyaretlerde CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara'ya Erzin halkı da büyük sevgi gösterisinde bulundu. #hatay @nerminyldrmkara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş