Skip Navigation Links

Arsuz’da Köy Konakları İnşaatına Başlandı

Abdulkadir Özel 06 Şubat depremi sonrasında Arsuz’da yapımına başlanan köy konaklarının proje inşaatını yerinde ziyaret etti.

 Arsuz’da Köy Konakları İnşaatına Başlandı

Arsuz   A+a-

 
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel 06 Şubat depremi sonrasında Arsuz’da yapımına başlanan köy konaklarının proje inşaatını yerinde ziyaret etti. Milletvekili Özel, ilk etapta 99 toplamda ise 200 köy konağının Arsuz ilçesine yapılacağını kaydetti.
Depremin yaralarını sarmak için ara vermeden çalıştıklarını ifade eden Milletvekili Özel, “Şehirlerde kalıcı konutlarımızı yapmaya başladığımız gibi köylerimizde de köy konaklarını inşa ediyoruz. Haymaseki inşaat alanımızdayız. Kalıcı konutlarımızı daha önce sellerde yangınlarda zarar gören illerimizde yaptığımız gibi, 06 Şubat sonrasında Arsuzumuzda da inşaatlarımızı başladık. İlk tespitlere göre Haymaseki mahallemizde 200 kardeşimiz hak sahibi olmuş durumda. Yapılan ihaleye göre ilk aşamada 99 hane yapılacak. Tabi ki bu sayı en kısa sürede tamamlanacak” dedi.
İhaleyi alan müteahhit firma yetkilisi Fahrettin Çaprak ise “Bizim aldığımız ihaleye göre İskenderun, Arsuz ve Altınözü ilçelerine 2100 adet köy konakları yapacağız. 1 yıl içerisinde konutları teslim edeceğiz. Ancak elimizden geldiği kadar bu süreyi daha erkene çekmeye çalışıyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet