Skip Navigation Links

“GELECEĞİMİZİ GERİ ALACAĞIZ”

MEMLEKET PARTİSİ HATAY MİLLETVEKİLİ ADAYI DOÇ. DR. MEHMET SORAR; “GELECEĞİMİZİ GERİ ALACAĞIZ”

“GELECEĞİMİZİ GERİ ALACAĞIZ”

Politika   A+a-

Memleket Partisi Hatay Milletvekili Adayları Doç. Dr. Mehmet Sorar, Serdar Alkan, Osman Köğce ve Aysan Dadıcı 14 Mayıs 2023 Pazar Günü yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarına hız verdi.
Bir dizi temaslarda bulunarak vatandaşlarla sohbet eden Memleket Partisi Hatay Milletvekili Adayları, onların talep ve önerilerini dinledi.
Memleket Partisi 28. Dönem Hatay Milletvekili Adayı Doç. Dr. Mehmet Sorar ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “Cumhuriyetimizin temel niteliklerini ve kuruluş ilkelerini benimseyen yeni, sivil ve özgürlükçü bir “Cumhuriyet Sözleşmesi” ile toplumsal barışı sağlayacağız. Her türlü dinsel, mezhepsel, etnik kimliğin üzerinde yer alan, bütünleştirici ulus anlayışını sahipleneceğiz. Yarınlar hepimizin!” anlayışıyla toplumun mutsuzluğunu, sisteme duyduğu güven bunalımını, gelecek kaygısını aşacak, insani gelişmişlik endeksinde üst sıralarda yer alarak özgür bir ülke olacağız. Kısacası geleceğimizi geri alacağız. Böylece Türk Milleti olarak; Barışacağız, Bölüşeceğiz, Büyüyeceğiz!” dedi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet