Skip Navigation Links

AK Parti Hatay Milletvekili Özel; “Teknofest Kuşağı Gümbür Gümbür Geliyor”

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ilk kez oy kullanacak olan gençlerle bir araya geldi.”

AK Parti Hatay Milletvekili Özel; “Teknofest Kuşağı Gümbür Gümbür Geliyor”

Politika   A+a-

” “Gençlerle Özel Buluşma” sloganı ile gençlerle bir araya gelen Milletvekili Özel AK Parti’nin 2023 yılı gençlerle ilgili vizyoner projelerinden bahsetti. Milletvekili Özel, “Aile Koruma Kalkanı Programıyla yeni ailelerin kurulmasını teşvik edecek, gençler öncelikli olmak üzere her ailede en az bir kişiye iş imkanı sağlayacak, aileyi ve çocuğu tehdit eden her türlü olumsuz eğilimlere karşı etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
Gençlerin de sorularını yanıtlayan Özel, “AK Parti bir gençlik partisidir. Teşkilatımız içerisinde gençlerimizin yeri çok ayrıdır. Gençlerimiz partimizin her kademsinde, TBMM’de yerlerini almış, almaya da güçlü bir şekilde devam edecektir. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi, eğitimden spora her alanda, Teknofest ruhu ile en üst düzeyde yetiştirmek için gereken altyapıyı önemli ölçüde tamamladık. Türkiye Yüzyılı’nda gençlerimizi “kökü mazide olan ati” anlayışı ile değerlerine bağlı, ne istediğini bilen, geniş ufuklu, azimli, donanımlı, çalışkan bireyler olarak geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz” dedi.
“Gençlerimize esnek çalışma koşulları sunacağız. Çalışırken eğitimlerini de devam ettiren gençlerimize yönelik teşvik edici düzenlemeler yapacağız” diyen Milletvekili Özel, “Gençlerin üç temel alanda beceri kazanmalarını sağlayıcı, okul içi ve dışı programlar uygulamaya koyacağız. Bu çerçevede, en az bir müzik enstrümanını kullanabilmeyi, bir yabancı dil konuşmayı ve bir spor dalında lisans sahibi olmayı destekleyeceğiz. İmkânları kısıtlı kesimlere öncelik vermek kaydıyla bu üç alanda, beceri kazanan gençlerimizin üniversiteye girişini kolaylaştıracak ve burslu eğitim görmelerini sağlayacağız” diyerek konuşmasını sürdürdü.
Yeni bir Teknofest kuşağı geliştiğini belirten Milletvekili Özel, “Üreten, sürekli geliştiren, teknolojiye önem veren ve dünyaya hükmetme gayreti içerisinde olan bir Teknofest kuşağı gümbür gümbür geliyor. Kendi savunma sanayisini üreten, kendi otomobilini üreten, kendi gemisini, kendi İHA-SİHA’nı üreten ve herkese posta koyabilen güçlü bir Türkiye’yi inşa ettik inşallah 14 Mayıs’ta bu gücümüzü sizlerin desteği ile sürdüreceğiz” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet