Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

KAŞIKÇI:'DEVLETİMİZİN SAHİBİ ÖNCE CENAB-I ALLAH’TIR, SONRA TÜRK MİLLETİDİR'

Kaşıkçı, 14 Mayıs’ta yapılacak Milletvekili Seçiminde yeniden MHP’nin 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak çalışma ve ziyaretlerine ara vermeden devam ed

KAŞIKÇI:'DEVLETİMİZİN SAHİBİ ÖNCE CENAB-I ALLAH’TIR, SONRA TÜRK MİLLETİDİR'

Politika   A+a-

MHP Hatay Milletvekili adayı Lütfi Kaşıkçı, 14 Mayıs’ta yapılacak Milletvekili Seçiminde yeniden MHP’nin 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak çalışma ve ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
 
Kaşıkçı İskenderun ilçesinde Esentepe, Yunus Emre, Sakarya, Kocatepe ve Modern Evler Mahallesinde ve Konteyner kentte vatandaşlarla bir araya gelen Kaşıkçı, Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.
 
Esentepe’de açıklama yapan MHP Hatay milletvekili Adayı Lütfi Kaşıkçı; “ Dünyanın dört bir yanından Hatay’da vatandaşlarımızın enkaz altından çıkması için bize yardım için Hatay’a gelen dilini, rengini, ve mesleğini bilmediğimiz birçok insanımızla karşılaştık, bir Hataylı olarak hepsine minnettarız, Hepsine teşekkür ediyoruz.
 
Devletimiz için ağza alınmayacak hitaplarda bulunanlara, devletimiz Hatay’da yoktu diyenlere onları Allah’a havale ediyoruz.Devlet her gelip geçenin hakaret edeceği iftira atacağı bir kurum değildir. Herkes haddini bilmeli. Türk milleti asırlardır bir devlet çatısı altında yaşıyor.
 
Bu devleti hep beraber Millet olarak kurduk, ama bunu kurarken onu koruma görevini yine millet olarak bizler üstlendik. Devlet çatısını çökeltmeye çalışanlarla her zaman mücadele verdik, bu mücadele sonunda da kanımızı akıttık. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sahibi önce Cenab-ı Allah’tır, sonra Türk Milletidir. 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş