Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MEYDAN, ‘ERDOĞAN’ SLOGANIYLA YANKILANDI

Milletvekili Özel, 21 yıl sonra da vatandaşların karşısına alnı açık bir şekilde çıkabilen bir siyasi parti olduklarını söyledi.

MEYDAN, ‘ERDOĞAN’ SLOGANIYLA YANKILANDI

Politika   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, seçim çalışmaları kapsamında, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve AK Parti İlçe Başkanı Bülent Özer ile birlikte, Meydan, Barbaros, Pirireis ve Gürsel mahallelerini kapsayan ve yoğun ilgi gören açık hava toplantısı yaptı.
Meydan mahallesindeki toplantıda bine yakın vatandaş, ‘Hatay’a Özel, Abdulkadir Özel’ sloganı atarak, Milletvekili Özel’i bağrına bastı. “Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız” mesajı verdi.
 
Milletvekili Özel, 21 yıl sonra da vatandaşların karşısına alnı açık bir şekilde çıkabilen bir siyasi parti olduklarını söyledi. Her mahallede vatandaşların sevgisiyle karşılaştıklarını aktaran Milletvekili Özel, “Tabii ki çözmemiz gereken sorunlar var. Patates de, soğan da bizim meselemiz. Hasat başladı. Yakında 5 liraya kadar düşer. Fabrikalarımız çalışıyor, üretimimiz artıyor. Çok şükür kasamız dolu.. Muhalefet gün geliyor kasamız boş diyor, iki gün sonra kasadaki tüm altınları halka dağıtacağız diyor. Hani kasa boştu, siz ekonomiden anlamazsınız.. Savunma sanayi bizim gururumuz! Altay tankında bu şehrin sanayicisi Fuat Tosyalı’nın imzası var. TOGG’da yine Tosyalı’nın gayreti var. Karadeniz’de bulduğumuz doğalgazı taşıdığımız Filyos Limanı’nda da Tosyalı’nın emeği var. Tosyalı Ailesi’ne minnettarız! Geçen İYİ Parti Genel Başkanı Akşener anlatıyor. Neymiş, doğalgazı Putin jest olsun diye Cumhurbaşkanımıza armağan etmiş. Doğalgazı Rusya veriyormuş. Gülüyoruz bunlara.. Yahu, Rusya gibi güçlü bir ülke velev ki, bize doğalgazı jest olsun diye veriyorsa, Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın önünde ceketinizi ilikleyin o halde.. Ama onlar ülkemize 1 trilyon lira kazandıracak doğalgaz hamlemize teşekkür edemezler. Onlar bu petrolün varlığından haberdardı, ama çıkaramazlar. Cesaret gösteremezler! Biz yaptık, daha yenilerini çıkaracağız. Gabar’da, Adana’da, nerede varsa, sondajları vurup, çıkaracağız. İHA- SİHA, Altay Tankı, TOGG, bunlar bizim gözbebeğimiz. Milli ve yerli diye ürettiğimiz her projeye burun kıvıran bir muhalefet var. Teröre sahip çıkan, onlarla yürüyen bir anlayış var, bunları da bu seçimde yıkacağız. Yaşadığımız süreçleri vatandaşımız gayet iyi bir şekilde görüyor” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş