Skip Navigation Links

En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır.

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, üniversitelerin 11 ve 12. sınıf öğrencilerine tanıtımının yapıldığı Eğitim ve Kariyer Fuarı’nın

Gündem   A+a-

 
Eğitim ve Kariyer Fuarı’nda konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek:
 
En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır
 
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, üniversitelerin 11 ve 12. sınıf öğrencilerine tanıtımının yapıldığı Eğitim ve Kariyer Fuarı’nın açılış törenine katıldı.
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen üniversite tanıtım fuarında konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yarınlarımız olan çocuklara yapılan yatırımla geleceğimizin daha aydınlık olacağını belirterek, “En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır” dedi.
Üniversitelerin stantını da gezen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, emeği geçenlere teşekkür etti ve öğrencilere başarı dileğinde bulundu.
İskenderun Belediyesi 1 Nolu Sosyal Tesis’de düzenlenen Eğitim ve Kariyer Fuarı açılış törenine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
27-28 Aralık tarihlerinde olmak üzere iki gün süreli düzenlenen fuarın açılışında konuşan İskenderun Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ali Akyol, daha önceki yıllarda öğrencilere turlarla yapılan üniversite tanıtımlarının dört yıldır İskenderun’da öğrencilerin ayağına getirilerek hizmet verildiğini belirtti.
“Üniversiteler gelip burada öğrencilere bilgi veriyor, öğrenciler de bilgi alma fırsatına erişmiş oluyorlar” diye konuşan İskenderun Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ali Akyol, fuarın düzenlenmesine desteği nedeniyle Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti.
Üniversitelerle gençleri buluşturarak, gençlerin hayatlarında hedef seçmelerinde yardımcı olan etkinliği hazırlayan ve emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, hayatta insanın mutlaka bir amaç ve hedefi olması gerektiğini vurguladı.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, ”Bilimin ve eğitimin her zaman hizmetindeyim. Çocuklarımız yarınlarımızdır. Yarınlarımız olan çocuklarımıza yapılan yatırımla geleceğimiz daha aydınlık olacaktır. En iyi yatırım, insana yapılan yatırımdır. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su da yaptığı konuşmasında, üniversite tanıtım fuarının gençlerimize hayırlı, uğurlu ve faydalı olması temennisinde bulunarak, emeği geçenlere teşekkür etti.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet