Skip Navigation Links

KEMAL KARAHAN “DÖRTYOL’UN GÜLEN YÜZÜ HATAY’IN EMEKTARI OLMAYA GELİYORUZ”...

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Kemal Karahan halktan biri ve tecrübelerle donatılmış kişiliği ile TBMM'de Hatay için emektar olmaya hazırım dedi.

KEMAL KARAHAN “DÖRTYOL’UN GÜLEN YÜZÜ HATAY’IN EMEKTARI OLMAYA GELİYORUZ”...

Politika   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Kemal Karahan halktan biri ve tecrübelerle donatılmış kişiliği ile Türkiye Büyük Millet meclisinde Hatay için emektar olmaya hazırım dedi.
Dörtyol Devlet Hastanesi Başhekimi Müjde Ocak’ı makamında ziyaret eden Kemal Karahan yaşanılan asrın afetinde bölge hastanesi konumunda hizmet veren Dörtyol Devlet Hastanesinin güler yüzü ve kaliteli hizmetleri ile bölgenin parmakla gösterilir hastanesi yapmak için var gücümüzle çalışmalıyız dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Kemal Karahan başarıya giden yolda el ele çalışmak gerektiğini ve yaraları ancak birlik ve beraberlik içerisinde sarılabileceğini söyledi.
Dörtyol Devlet Hastanesi ziyaretinde AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Kemal Karahan yatan hastaları da ziyaret ederek geçmiş oldun dileklerini iletti. Hastaların şikayet, istek ve memnuniyetlerini dinleyen Karahan özellikle şehir dışından gelerek ilçemizde tedavi gören misafir hastalarımızla da yakından ilgilenmeliyiz. Devlet Millet birlikte yaralarımızı sarıp hizmetin en güzelini alabilmek için gayret edeceğiz dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Kemal Karahan konuşmasının sonunda Hastanenin yapımında büyük emeği olan vekilimiz Ecz Hacı Bayram Türkoğlu abimize de şükranlarımı sunarım dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet