Skip Navigation Links

SAADET’İN İÇİNDE OLDUĞU BİR ÜLKE YÖNETİMİNE İHTİYAÇ VAR

“DEPREMZEDELER VAATLERİ DİKKATE ALIYOR”

SAADET’İN İÇİNDE OLDUĞU BİR ÜLKE YÖNETİMİNE İHTİYAÇ VAR

Politika   A+a-

 SAADET’İN İÇİNDE OLDUĞU BİR ÜLKE YÖNETİMİNE İHTİYAÇ VAR
 
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Necmettin Çalışkan on4 televizyonunda İşin Özü programının konuğu oldu. Hatay’da yürütülen seçim çalışmalarını değerlendiren, 6’lı Masa ittifakıyla ilgili de önemli değerlendirmelerde bulundu.
 
Çalışkan, Hatay’da seçim çalışmalarının sessiz yürütüldüğünü ifade ederken, ittifaklar konusunda ise 1974’ü işaret etti. Necmettin Çalışkan konuşmasında AK Parti bildiğimiz AK Parti değil, CHP’de bildiğimiz CHP değil ifadelerini kullandı.
 
“DEPREMZEDELER VAATLERİ DİKKATE ALIYOR”
 
Seçim çalışmalarının çok sessiz sürdüğünü ifade eden Çalışkan, “Çok tarihi bir seçime giriyoruz. Belki yüz yıl aradan sonra, 1950 seçimleri gibi uzun yıllarda bir denk gelen seçim atmosferindeyiz. Özellikle 15 Temmuz sonrası yapılan anayasa ile partilerin iki taraftan birine dahil olma mecburiyetinin yansıdığı bir seçim içindeyiz. Cumhur İttifakı’nın listelerin son gününe doğru DSP ve YRP’yi içine kattığı bir seçime başladık. Millet İttifakı’nda ise sağdan sola bütün bloklar oluyor. Bugün deprem bölgelerinde seçim çalışmaları taziye ziyareti veya geçmiş olsun ziyareti şeklinde oluyor. Hatay’da seçim sessiz ortamda yürüyor. Adayların ziyaretlerini ettiği, fakat sokağa etkisinin yansımadığı bir seçim yürütülüyor. Eskiden kahvehane ziyaretleri, ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri olurken, bugün seçim konteyner kentleri ve çadırları ziyaret ederek gerçekleştiriliyor. Depremzede insanların büyük beklentileri var. Her iki ittifakının kampanyalarındaki depremzedelere yönelik olarak bu bölgedeki insanların dikkatini çekiyor.” Dedi.
 
HATAY'DA YOĞUN BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ
 
Partisel anlamda da seçim çalışmalarını değerlendiren Çalışkan, “Çok uzun bir aradan sonra partimize gösterilen kontenjan vesilesiyle Cumhuriyet Halk Partisi listesinde faaliyetleri sürdürüyoruz. Tabanda gördüğümüz tepkilerle ilgili rahatlıkla söyleyebilirim ki 2004 yılında 2023 yılına kadar 2019 seçimi hariç partimizin tüm seçimlerinde aday olmuş birisiyim. En rahat kampanyayı bu seçimde yürütüyoruz. Önceki dönemlerde ikna ediciliğimiz düşüktü. Bu seçimin kazanılma ihtimali görülmesi insanların tavrını değiştiriliyor. Saadet Partisi’nin dünya görüşünde değişiklik yok, çözüm önerileri bütünüyle aynı. Bugün Saadet Partisi birlikteliğin ne anlama geldiğini iyi biliyor. 1974’dü de biliyoruz. Partimizin mecliste yer almasının zorunluluğu hissedildiği için biz büyük destek görüyoruz.” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet