Skip Navigation Links

Hatay AK Parti'de Karahan farkı

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Kemal Karahan, teşkilat içerisinde farkını hisettiren isimlerin başında geliyor.

Hatay AK Parti'de Karahan farkı

Politika   A+a-

 Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Hatay'da yaptığı çalışmalar dolayısıyla çok sayıda kritik görev ile ödüllendirilen Karahan, son olarak da milletvekili adayı olarak gösterildi. Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer ülkelerde aldığı görevlerdeki üstün başarıları ile Hatay kamuoyunun takdir ettiği isimlerin başında gelen Karahan, her çaldığı kapıdan tam destek alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.
 
HATAYLILAR KARAHAN'I BAĞRINA BASIYOR
 
Milli Eğitim İl Müdürlüğü döneminde Hatay'daki okullarda güçlendirme çalışmalarını başlatarak okulların güvenli alanlar haline gelmesini sağlayan Karahan, kent genelindeki okulların %80'inde bu çalışmaların tamamlanarak öğrencilerin güvenle eğitim görebileceği alanlar oluşturulmaında başrolü oynadı.
Deprem felaketinin ardından okulların çoğunun ağlam kalmasının ardındaki gizli kahraman olarak kamuoyunun takdirini kazanan Karahan, millletvekili adayı olarak da vatandaşlardan tam destek görüyor. Hatay'a hizmet etme yolunda gece gündüz demeden çalışan Karahan, Ramazan Bayramı ziyaretleri çerçevesinde Dörtyol'da partililer ile bir araya geldi.
 
 
AK Parti Teşkilatının Düzenlemiş Olduğu Bayramlaşma Programına AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Kemal Karahan, Partinin 3 Kademe Teşkilat Mensupları, Mahalle Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Önceki Dönem AK Parti İlçe Başkanları ve vatandaşlar katılım sağladı.
 
KARAHAN: HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN DESTEKLERİNİZİ
BEKLİYORUZ
 
Dörtyol İlçe Başkanlığı'nda partililere hitap eden Karahan; "Biliyorum bu bayramı buruk karşıladık. Yangın, deprem, sel, kovid derken çoğumuz kısa zamanda ya yakın bir akrabasını ya da sevdiklerini kaybetti. Her birine rahmet diliyorum.
 
Asrın felaketi olan 6 Şubat depremi sonrasında Ramazan Bayramımızı buruk bir bayram olarak kutluyoruz. Acılarımızı unutmadan, unutturmadan içimize gömüp bu bayramı da dualarla yaşayacağız. Bu bayramda da dayanışma içinde acılarımızı saralım. Devletimiz gerekeni yapıyor. Birliğimizi bozmayalım.
Daha fazla sarılalım birbirimize, dayanışma içinde olmaya devam edelim. AK Parti olarak kısa zamanda imar çalışmalarına başladığımız 11 ilimizde depremin izlerini silmeye devam ediyoruz. İnşallah Hatay'ımızda da kısa zamanda vatandaşlarımıza yeni güvenli yaşam alanlarını telim etmeye başlayacağız. Sizlerden bu hizmetlerin devamı için 14 Mayıs'ta destek bekliyoruz" dedi. Karahan, kendisine destek veren tüm vatandaşlara teşekkür ederek 14 Mayıs'tan sonra TBMM'de Hatay'ın kazanımları için daha çok çalışacağını belirtti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet