Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Köylerde Nermin Yıldırım Kara ilgisi…

CHP Hatay Milletvekili adayı Nermin Yıldırım Kara, ilk olarak Atatürk Anıtı önünde ki 23 Nisan protokol çelenk koyma merasimine katıldı.

Köylerde Nermin Yıldırım Kara ilgisi…

Politika   A+a-

 Seçim çalışmalarına bayramın son günü de devam eden CHP Hatay Milletvekili adayı Nermin Yıldırım Kara, ilk olarak Atatürk Anıtı önünde ki 23 Nisan protokol çelenk koyma merasimine katıldı.
Protokol üyeleri ile birlikte Rauf Bey gemisinde kalan depremzede çocukları ziyaret eden Nermin Yıldırım Kara burada çocuklarla bir araya gelerek onlarla vakit geçirdi. Bu zor günlerin geçeceğini söyleyerek çocuklara moral veren Kara, çocuklarla birlikte tertip edilen kutlamalara katıldı. İskenderun’daki kutlamadan sonra Arsuz’a geçen CHP adayı Nermin Yıldırım Kara, burada da protokol üyeleri ile birlikte çocukların eğlencesine katıldı. Şişli Belediyesi, Arsuz Belediyesi ile Fusün Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği’nin 23 Nisan etkinliğinde özellikle çocukların yoğun ilgisini gören Kara burada çocuklara Türk bayrağı dağıtarak bu anlamlı günü onlarla birlikte kutladı.
Daha sonra Arsuz’un köylerinde bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP Hatay Milletvekili adayı Nermin Yıldırım Kara, Helvalı, Pirinçlik, Büyükdere, Aşağı Kepirce, Yukarı Kepirce mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Muhtarlar ve mahalle sakinleriyle sohbet eden Nermin Yıldırım Kara’ya en çok ilgi de kadınlardan geldi. Nermin Yıldırım Kara’yı sıcak ve güler yüzlü karşılayan mahalle sakinleriyle bayramlaşan Kara, “Bu bayramın deprem nedeniyle buruk geçtiğini ancak 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği sözü biliyorsunuz. Kalıcı konutlar depremzedelere ücretsiz verilecek. Biraz daha sabır bekliyoruz sizlerden” dedi.
CHP Hatay Milletvekili adayı Nermin Yıldırım Kara gezdiği ve konuk olduğu evlerde iktidarın depremde sınıfta kaldığını ifade ederek, “Depremde insanlar 4-5 gün devleti bekledi. Enkaz altında kalan halkımız gibi bu iktidar da enkazda kaldı. Millet ittifakı olarak 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde ülkemizin özellikle depremden etkilenen bölgelerinde hayatı normal akılına geçireceğiz. Tek kuruş ödemeden kalıcı konutları vereceğiz. Size söz veriyoruz” dedi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş