Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nermin Yıldırım Kara Hatay'ı Karış Karış Geziyor

CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara günü yoğun bir program ile bitirdi.

Nermin Yıldırım Kara Hatay'ı Karış Karış Geziyor

Politika   A+a-

 Ramazan bayramının ilk gününde seçim çalışmalarını bayramlaşmaya ayıran CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara günü yoğun bir program ile bitirdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ile İyi parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katıldığı Samandağ programına katılarak güne başlayan Kara, önce Defne ilçesindeki bayramlaşma törenine katıldı. Daha sonra ise Hz. Hıdır türbesi ziyaretine katılan Kara buradan Samandağ ilçesine geçerek önce ilçe örgütü ziyareti gerçekleştirerek partililerle bayramlaştı.
Ardından Kale köyüne geçen Nermin Yıldırım Kara, muhtar Mehmet Gebeş'in ailesine konuk olarak buruk bir bayram kutladıklarını, daha neşeli daha insanların yüzünün gülerek bir bayram kutlayacağı günlerin de geleceğini söyledi.
Daha sonra Arsuz ilçesine geçen Kara, Arsuz protokol bayramlaşmasına da katılarak protokol ve halkla bayramlaştı. Samandağ Defne ve Arsuz'da vatandaşlarla seçim üzerine de sohbet eden Nermin Yıldırım Kara, deprem bölgesi Hatay'ın bir sonraki bayrama acılarını en azından biraz olsun azalmış şekilde gireceklerine inandığını ifade etti.
Son olarak iskenderun belediyesinin 3 dönem başkanlığını yapan Mete Aslan'ı evinde ziyaret eden Nermin Yıldırım Kara, Aslan ile birlikte güncel konular, deprem ülke siyaseti ve yerel siyaset üzerine sohbet etti.
Siyasetteki tecrübesine saygı duyduğunu ifade etiği Mete Aslan'a bayram ziyareti yapmak istediğini ve güncel konular üzerinde sohbet etmek için Mete Aağabeyimi ziyaret ettim diyen Kara, "Mete Aslan üç dönem şehrimizde belediye başkanlığ yaptı. Siyasi tecrübesi ve öngörüleri tartışılmaz" dedi. Mete Aslan ise ziyaretten dolayı Nermin Yıldırım Kara'ya teşekkür ederek, "Siyaset vatandaşlara hizmet için yapılır. Benim siyasi hayatım İskenderun'da başlamadı. Öncesi var sonrası var. Milletvekilliği görevinde insanlara karşı hep özgüveni yüksek, duruşu ile örnek olacak bir yerde durmanı isterim. İnanıyorum ki Hatay'ın haklarını mecliste en iyi şekilde savunacaksın" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş