Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun çarşı merkezinde Nermin Yıldırım Kara rüzgarı esti...

CHP Hatay milletvekili adayı Nermin Yıldırım Kara seçim çalışmalarına İskenderun'da devam etti.

İskenderun çarşı merkezinde Nermin Yıldırım Kara rüzgarı esti...

Politika   A+a-

 Şehir merkezindeki esnafları ziyaret eden Nermin Yıldırım Kara vatandaşlarla da sohbet etti. CHP 5. Sıra milletvekili adayı Hikmet Hatunoğlu ile birlikte çarşı esnafını ziyaret eden Kara, deprem sonrası yeniden ayağa kalkmak isteyen esnafların sıkıntılarını dinledi.
 
CHP iktidarında esnafların ne gibi dertleri olduğunu ama çözümleri de bildiklerimi ifade ederek, "13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde millet ittifakının iktidarında esnafından vatandaşına kadar herkes rahat bir nefes alacak. 15 Mayıs sabahı ülkemize yeniden bahar gelecek" dedi.
 
Çarşı esnafının ve vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılanan Nermin Yıldırım Kara özellikle kadınların da ilgi odağı oldu. Bu seçimlerin kadınlar açısından da büyük önem taşıdığını belirten Kara, "Kadın haklarının çiğnendiğini, yok sayıldığını görüyoruz. Sizlerin haklarını mecliste en yüksek sözle savunacağım. Esnaflarımızın şu zor süreçte yeniden eski günlerine dönmeleri için millet ittifakının bekleyin. Göreceksiniz değişimin gücünü" şeklinde konuştu...
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar