Skip Navigation Links

ALLAH RAZI OLSUN OĞUZ AKKAYA'DAN

Oğuz Akkaya : Yaralarımızı Elele Sararak En Güzel Bayramlarda Kucaklaşacağız

ALLAH RAZI OLSUN OĞUZ AKKAYA'DAN

Gündem   A+a-

YARDIM ÇALIŞMALARINI SESSİZCE YAPTI, BURUK BAYRAM SEVİNCİ YAŞAYAN BÖLGE HALKININ YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR
 
ALLAH RAZI OLSUN OĞUZ AKKAYA'DAN
 
Türkiye’yi yasa boğan, onbinlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz 6 Şubat gününden itibaren tüm imkanlarını seferber eden Defne Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Akkaya, yılmadan, yorulmadan yaptığı çalışmalarını Ramazan Bayramı arifesinde de sürdürüyor.
 
"Ben fakirlik nedir çok iyi bilirim. Yaşadığım zor ve sıkıntılı yılları unutamam. Çalıştım, Rabbim nasip etti ve mütevazı bir varlığa sahip oldum. Yokluğu bilen biri olarak, bir sabaha karşı herşeyini kaybetmiş vatandaşımın yanında olmak vicdan borcumdur" diyerek, her zaman mütevazı kişiliğiyle sevilen Defne Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Akkaya, "memleketimize bahar geliyor. Güzel günlerde, en mutlu bayramlarda, eskiden olduğu gibi varlıkta ve yoklukta kucaklaşacak, ele ele güzel yarınlar inşa edeceğiz " dedi.
 
Bölge halkının Ramazan Bayramını muhtelif yerlere astığı afişlerle kutlayan Oğuz Akkaya, sessizce yaptığı yardım çalışmalarını bir yandan sürdürdü, diğer yandan memlekette bayram havası oluşturmak için çaba sarfetti.
Oğuz Akkaya'nın yaptığı yardımlara teşekkür eden yüzlerce vatandaş, bölgede kazandıklarını yine bölge halkının zor günlerinde paylaşan Oğuz Akkaya'ya teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet