Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kara Hatay'ı karış karış geziyor...

CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara bugünkü program kapsamında önce CHP İl Koordinasyon toplantısına katıldı,

Kara Hatay'ı karış karış geziyor...

Politika   A+a-

 CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara bugünkü program kapsamında önce CHP İl Koordinasyon toplantısına katıldı, daha sonra sırasıyla Kırıkhan ve İskenderun ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya geldi.
İlk program için CHP Koordinasyon kurulu toplantısına katılan Nermin Yıldırım Kara burada yaptığı konuşmada, "İl Başkanımız Hakan Tiryaki, Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş ilçe teşkilat başkanlarımız ve partililerimizle bir arada olmaktan mutluyum. Ülkemizin en kritik seçimlerinden birine giderken omuz omuza tüm parti organları ile hareket ederek 13. Cumhurbaşkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde iktidara geliyoruz. Deprem bölgesinde halkın ne şartlarda yaşadıklarını saha çalışmalarında görüyoruz. İktidara gelir gelmez hemen ilk işi bu hayat şartlarını kolaylaştıracak adımlar atacağız ve kalıcı konutlara vatandaşlarımızı yerleştireceğiz" dedi.
Daha sonra Kırıkhan'da bulunan Mesire Alanı Çadırkentte depremzede vatandaşlarla biraraya gelen Kara, çadır kentte yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi. İktidara gelir gelmez kalıcı konutların depremzedelere ücretsiz verileceğini hatırlatarak biraz daha sabır istedi.
Kırıkhan İlçe Koordinasyon merkezi açılışına da katılan Nermin Yıldırım Kara, "Seçimlerde Kırıkhan'da büyük bir oy patlaması bekliyorum. Depremin en çok yıkıp geçtiği ilçeler arasında olan Kırıkhan'da depremzedelerin yaşam koşullarını gördüm. Bu zorlu süreci az daha sabırla atlatacağız ve vatandaşlarımızı kısa süre içinde kalıcı konutlarına yerleştireceğiz" dedi.
Günün son programı için EXPO Arsuz alanına gelen CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara burada Bodrum belediyesinin çadırkenttinde depremzede vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Vefat eden Gazeteciler unutulmadı...
İftar programı için aynı yerde basın mensupları ile biraraya gelen Kara, depremde hayatını kaybeden Burak Milli, Neşet Alkan, Haluk ve Figen Arlı için ayrılan masaya karanfil bıraktı.
İftar programına Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin ve İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu'nun da hazır bulunurken, Nemrin Yıldırım Kara yaptığı konuşmada, "Depremde vedat eden kardeşim Burak, Ablam Figen, Ağabeylerim Haluk ve Neşet abiyi rahmetle anıyorum. Deprem bizleri büyük yıkıma uğrattı. Acılarımız büyük. Hepimiz yakınlarımızı kaybettik. Bu süreci el ele birbirimize sarılarak atlatacağız. Keşke deprem olmasaydı daha büyük sofralarda, daha geniş katılımlı neşeli iftar yapabilseydik. Ama bugün burada mütevazi iftarımızda beraberiz. Tüm ölmüşlerimize rahmet diliyorum" dedi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş