Skip Navigation Links

'UMUDU BÜYÜTECEK, İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ'

'BEN HATAYLI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM'

'UMUDU BÜYÜTECEK, İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ'

Politika   A+a-

 CHP HATAY MİLLETVEKİLİ ADAYI AV. SERVET MULLAOĞLU:
"UMUDU BÜYÜTECEK, İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ"
 
Cumhuriyet Halk Partisi'ne ömrünü adayan 28. dönem Hatay Milletvekili adayı Servet Mullaoğlu, Hatay genelinde seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Hatay Milletvekili adayları ile gerçekleşen ortak programların yanı sıra kendisi de çok ayıda ziyaret gerçekleştiren Mullaoğlu, Samandağ Kuşalanı, Sutaşı ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde, Defne Aknehir ve Sinanlı Mahalleleri'nde, Harbiye Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde, Bahçeköy Mahallesi'nde, Harbiye, Döver, Orhanlı, SümerlerKoçören, Turunçlu, Çekmece, Mahalleleri'nde, Arsuz, Belen, İskenderun ilçelerinde ziyaret ve temasslarda bulundu.
"BEN HATAYLI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM"
Gerçekleştirilen ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan CHP Hatay Milletvekili Adayı Servet Mullaoğlu, "Değerli yol arkadaşlarımızı Milletvekili adaylarımızla ziyaret ederek, umudu büyütme yolunda birleştik. Hatay'ı mutlaka ayağa kaldıracak, depremin yaralarını saracağız. #SanaSöz İskenderun. Birleşe birleşe kazanacağız. Ben Altınözlü olmaktan, Defneli olmaktan, Yayladağlı olmaktan, Kumlulu olmaktan, Reyhanlılı olmaktan Kırıkhanlı olmaktan, Hassalı olmaktan, Belenli olmaktan, Arsuzlu olmaktan, İskenderunlu olmaktan, Payaslı olmaktan, Dörtyollu olmaktan, Erzinli olmaktan, Antakyalı olmaktan, Samandağlı olmaktan yani HATAYLI OLMAKTAN BÜYÜK GURUR DUYUYORUM! Hatay'ımızı biricik annemizi, hep birlikte, birleşe birleşe, birbirimizle kucaklaşarak, birbirimize sarılarak 'ELİF' gibi ayağa kaldıracağız! Hatay'ın bir veya bir kaç ilçesi değil, Hatay'ın tamamı bizi 'BİZ' yani HATAYlı yapmaktadır. Kendisini sadece bir ilçeye hapsetmeyen bütün Hataylı hemşerilerimi, Atatürk'ün bizlere emaneti olan HATAY'a sahip çıkmaya ve ATATÜRK'ün kurduğu ve bizlere miras bıraktığı CHP''de birleşmeye Çağırıyorum! Çağırıyorum! Çağırıyorum!" ifadelerine yer verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet