Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

NERMİN YILDIRIM KARA'YA ARSUZ'DA YOĞUN İLGİ...

Nermin Yıldırım Kara, gittiği her mahallede sıcak ilgiyle karşılandı.

NERMİN YILDIRIM KARA'YA ARSUZ'DA YOĞUN İLGİ...

Politika   A+a-

 Seçim çalışmaları kapsamında Arsuz’a çıkarma yapan CHP Hatay Milletvekili adayı Nermin Yıldırım Kara Konarlı, Nardüzü, Övündük, Şarkkonak, Hatun, Madenli, Üçgüllük, Akçalı, Gökmeydan, Çetillik,Gözcüler ve Hacıahmetli mahallelerinde vatandaşların adaklarını hayrılayan Kara, ‘Bu anlamlı günde vatandaşlarımızın adaklarının bereketli olmasını diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Arsuz eski Belediye Başkanı Nazım Culha, İl ve İlçe yöneticileri ile partililerle birlikte mahalleleri gezen ve vatandaşların adaklarını kutlayan Nermin Yıldırım Kara, gittiği her mahallede sıcak ilgiyle karşılandı. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği Kara, kesilen adakların hayırlar getirmesini diledi.
Gözcüler mahallesi ziyaretine eski milletvekillerinden Aziz Yazar’da katılırken, Nermin Yıldırım Kara’ya başarılar diledi. Vatandaşların ilgisi ve alakası nedeniyle çok mutlu olduğunu belirten Kara, “Halkımızın bu sevgisi bizleri çok mutlu ediyor. Bugün Arsuz’un mahallelerinde adakları kutladık, bereketli olmasını diledik. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bu bağ ve kardeşlik bağımız sonsuza kadar sürecek. Hatay tüm mozaikleri ile kardeşliğin hoşgörünün en güzel örneklerinden biri. Böylesine bir memlekette yaşıyor olmak bu güzellikleri hissediyor olmak şu zorlu süreçte bizlere umut veriyor, acılarımızı hafifletiyor” dedi
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar