Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağ, gelini Nermin Yıldırım Kara'yı bağrına bastı...

Samandağ ilçesine çıkarma yapan CHP Hatay Milletvekili adayı Nermin Yıldırım Kara burada yoğun ve sıcak ilgiyle karşılaştı.

Samandağ, gelini Nermin Yıldırım Kara'yı bağrına bastı...

Politika   A+a-

 Seçim çalışmaları kapsamında gelini olduğu Samandağ ilçesine çıkarma yapan CHP Hatay Milletvekili adayı Nermin Yıldırım Kara burada yoğun ve sıcak ilgiyle karşılaştı. CHP’nin diğer adaylarından Servet Mullaoğlu mevcut milletvekillerinden Serkan Topal ve Aday adayı olan Prof. Dr. Mustafa Yüksek’inde katıldığı programda özellikle çadırkentte yaşayan vatandaşların sorunları dikkat çekti.
Bazı çadırkentlerde su ve gıda yardımlarının olmadığının gözlemlendiği ziyaretlerde depremzedeler Nermin Yıldırım Kara’ya dertlerini ve sıkıntılarını anlattılar. Kara depremzedelerin dertlerini dinlerken, “Ne şartlarda yaşadığınızı görüyoruz. Her zaman diyoruz deprem ve ölüm kader ancak insanları bu şartlarda yaşatmak da tercihlerin bir sonucu. 14 Mayıs seçimleri işte bu yüzden çok önemli. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde, Millet ittifakı iktidarıyla birlikte bu sıkıntılar kısa bir zamanda çözülecek. İnsanca yaşamanın bir hak olduğunu halkımız anlayacak. İktidarın depremzedeleri bu şartlarda çadırlara mahkum etmesi, halkına değeri de gösteriyor” dedi.
Her gittiği yerde yoğun ilgi ile karşılaşan Nermin Yıldırım Kara, Samandağ gelini olduğunu, Samandağ’ın vatanına milletine ve Mustafa Kemal Atatürk’e nasıl bağlı olduğunu bildiğini ifade ederek, “Burada aday arkadaşlarımızla birlikte depremzedelerin sorunlarını yerinde görüyoruz. Hala su isteyen hala çadır isteyen vatandaşlarımız var. Bu çok acı. İnsanlar evlerini yakınlarını sevdiklerini kaybetmenin acısını yaşarken bir yandan da devam eden hayatlarının idame ettirmeleri için gerekli olan temek ihtiyaçlarını gideremiyorlar. 15 Mayıs sabahı Samandağ’a, Hatay’a ve Türkiye’ye adalet gelecek, huzur gelecek, bereket gelecek. Millet ittifakı iktidarı ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığında bu ülke yine baharları görecek” şeklinde konuştu.
CHP Milletvekili adayları, Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, Mahalle muhtarları ve aday adaylarının çadırkent ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ziyaretleri de yoğun ilgiyle gerçekleştirildi. Halkın iktidarı eleştiren konuşmalarına, 14 Mayıs’ı işaret eden Nermin Yıldırım Kara özellikle kadın ve çocukların da sıcak ilgisi karşısında duygulandığı gözlerden kaçmadı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar