Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nermin Yıldırım Kara'dan anlamlı seçim startı...

Nermin Yıldırım Kara seçim çalışmalarına kabristan ziyaretleri ile başladı...

Nermin Yıldırım Kara'dan anlamlı seçim startı...

Gündem   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara Seçim Startını Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız , Parti Emekçilerini ve Şehitlerimizi Ziyaret Ederek Başlattı.
İlk olarak depremde vefat eden Cumhuriyet Halk Partili isimlerin mezarları başında dua eden Nermin Yıldırım Kara, seçimlerde partinin alacağı zaferi bu isimlere adadığını ifade etti.
Daha sonra yine depremde kaybettiğimiz basın emekçileri , Burak Millî, Neşet Alkan, Haluk - Figen Arlı'nın mezarları başında dua eden Nermin Yıldırım Kara, bu vesile ile de tüm basın şehitlerine rahmet diledi.
Son olarak İskenderun şehitlik ziyareti yapan CHP Hatay milletvekili 2. Sıra adayı Nermin Yıldırım Kara burada yaptığı konuşmada! Seçim çalışmalarına hayatını kaybeden vatandaşlarımız, partililerimiz ve basın emekçileri ile şehitlerimizin mezarlarını ziyaret etmekle başlamak istedik. Deprem felaketinde çok canımız yandı, çok canlarımız gitti. Partimize emek vermiş bir çok ismi kaybettik, gazeteci dostlarımızı yitirdik. Çok üzgünüm. Allah bir daha bizlere bu acıları yaşatmasın. Rabbim vatan uğruna canını veren şehitlerimize rahmet eylesin" şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş