Skip Navigation Links

Servet Mullaoğlu Adaylığını Duyurdu

Servet Mullaoğlu, 28. dönemde Hatay Milletvekili adayı olarak göstterilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Servet Mullaoğlu Adaylığını Duyurdu

Gündem   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi'ne gençlik kollarından başlayarak iil başkanlığı görevine dek uzun yıllar hizmet veren Servet Mullaoğlu, 28. dönemde Hatay Milletvekili adayı olarak göstterilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekilliği 3. Sıra adayı Avukat Servet Mullaoğlu, listelerin açıklamasından sonra yaptığı açıklamada “Depremde hayatlarını kaybeden bütün canlarımıza Allah’tan Rahmet, yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum. Bu acıyı halen her hücremizde hissediyoruz. Bu depremde milletçe büyük bir dayanışma gösterdik. Yardım eden ve etmeye devam eden herkesten Allah Razı olsun. Onlara şükranlarımı sunuyorum. Sadece depremin yarattığı yaraları değil, ülkemizi kötü yönetenlerin yarattığı yaraları da sarmak için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında Millet İttifakını yönetime getirmek zorundayız.

"HERKESİ HATAY'I ELİF GİBİ AYAĞA KALDIRMAYA ÇAĞIRIYORUM"

İlk gençlik yıllarımdan bugüne kadar partimin her kademesinde görev alarak, özgürlük ve adalet mücadelesinde var oldum, Şimdi de Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Genel Merkezimizin takdirleri ve hepinizin desteği ile inşallah Milletvekili olarak özgürlük ve adalet mücadelesinde var olmaya devam edeceğim. Hatay’ın 15 ilçesi de benim ilçemdir, hizmetlerimde coğrafi olarak sınır olmadı, olmayacaktır, Samandağ, Yayladağı’ndan, Dörtyol, Erzin ilçemize kadar Hatay’ın her adımının milletvekili olmak üzere yola çıktım. Şahsımı bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Parti Meclisimize, Hatay’daki bütün partililerime, sivil toplum örgütlerine, muhtarlarımıza, kanaat önderlerimize ve hemşerilerime yürekten teşekkür ederim. Bütün Hatay sevdalılarını CHP çatısı altında birleşmeye ve ‘BİR OLMAYA’ ve Hatay’ı hep birlikte ‘ELİF’ gibi ayağa kaldırmaya çağırıyorum. Şimdiden verdiğiniz ve vereceğiniz destek için çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” Dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet